Veckans Filmtips - Masterminds

Dags för veckans filmtips och denna vecka tänkte jag tipsa om en Så rolig film, MasterMinds alltså jag skrattade typ hela Filmen! Så den är verkligen att rekommendera och får 5/5 i betyg av mig! 🌟🌟🌟🌟🌟Riktigt bra och rolig var den!

Handling tagen från nätet:

David är en okomplicerad man som har fastnat i en monoton vardag. Dag in och dag ut kör han sin värdetransport där han transporterar andra människors miljoner. Det enda som är exalterande är att få träffa tjejen på jobbet som han är kär i – Kelly Campbell som snart lurar in honom i århundradets kupp. Tillsammans med en grupp halv-smarta brottslingar som leds av Steve Chambers och en absurd plan klarar de det omöjliga och sticker med 17 miljoner dollar i kontanter. Det enda problemet är att han dumdristigt nog lämnar över pengarna till resten av gruppen som består av manipulativa lögnare och blir själv den som får ta på sig stöten. Medan banditerna bränner pengarna på lyx, lämnar de samtidigt spår efter sig.


Har ni sätt filmen? :)


Gillar

Kommentarer

Jasmineivanoff
Jasmineivanoff,
Har aldrig sett den, men tog en screen shot på ditt inlägg så jag kan se den när vi är hemma ifrån semestern! Får sen så bra betyg måste den vara sevärd och den låter ju bra 😌
nouw.com/jasmineivanoff
Jaqelinizen
Jaqelinizen,
Åh den får vi nog leta fram 😄
nouw.com/jaqelinizen
annelie,
kul att du gillade filmen har aldrig set den själv 😉 kramis
www.tippellertopp.blogg.se
johnssons
johnssons,
Tack för tipset<3
nouw.com/johnssons
QueenGniztra
QueenGniztra,
Den måste jag se😊👍
nouw.com/queengniztra
EmmaGrabergs
EmmaGrabergs,
den är så bra 😊
nouw.com/emmagrabergs
Nattis
Nattis,
Inte sett den 😊 Men får nog ta o göra de 😃
nouw.com/nattis
alicemalmstrom
alicemalmstrom,
Måste se!! 😋
nouw.com/alicemalmstrom
tessbjork
tessbjork,
Den är så rolig! 😊
nouw.com/tessbjork