Veckans Åsiktsinlägg - Redigering, Kroppshets

Nu är jag tillbaka med Veckans Åsiktsinlägg, jag vet inte riktigt om jag kommer fortsätta med det varje vecka, Vad tycker ni? Iallafall så är ämnet jag skriver om idag valt av två stycken som tyckte jag skulle skriva om det @aannah och Jenny tack för ämnet fina ni!

Vart ska jag börja? Jag vet att jag har skrivit om detta en eller två gånger tidigare, Men det är ett ämne som är viktigt att lyfta & skriva om.

När det gäller redigering så blir man nästan mörkrädd, Alltså okej att man lägger filter & redigerar sina bilder finare osv, Vem gör inte det? Även jag gör det, Men att man ska göra sig smalare/tjockare, ändra näsa/ögon form ja allt.

Förstår inte meningen med det? För då är det ju inte länge än själv på det fotot? Är likes verkligen så viktiga att man är beredd att ändra hela sitt utseende, Hur tänker man då kring verkligheten? För i verkligheten går man ju inte runt med ett filter?

Jag tycker det är tråkigt att det är sådan hets att se ut på ett visst sätt, Men jag är så otroligt glad att jag faktiskt inte påverkas av den hetsen, Jag är jag, och jag bryr mig inte om hur andra ser ut, så länge jag är nöjd med mig själv.

Men det finns människor som mår dåligt över allt det här, och jag tycker det är så hemskt. Varför kan man inte bara se ut som man gör, varför ska man behöva ändra hela sin kropp & utseende för att andra ser ut på ett visst sätt, För att det är så "Enkelt" att redigera bort det man inte gillar på sin kropp. Jag tycker man ska fokusera på sig själv, och på dem sakerna man gillar med sig själv, Även om det är svårt, försök att inte jämföra dig med någon annan. För du är du & du är unik på ditt sätt.


Gillar

Kommentarer

erikssontowa
erikssontowa,
så bra skrivet <33
nouw.com/erikssontowa
jozzanistheshit
jozzanistheshit,
Håller med. Liksom det är så mycket prat om hur man ska se ut. Asså man är skapt annorlunda. Alla är fina på sitt sätt <3
nouw.com/jozzanistheshit
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Tycker den hetsen är fruktansvärd,känner samma som du. Jag är den jag är. Det är bara kul att alla ser olika ut för det gör oss unika istället <3
nouw.com/sarahlinnsliv
Readthis
Readthis,
Bästa twini!!❤️❤️❤️
nouw.com/readthis
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Håller med dig till 110%, det är en farlig värld vi lever i med all denna hets :'(
nouw.com/shinelikeapearl
Jennifer,
Håller med dig, filter och sånt är helt okej, men när man börjar redigera sin egen kropp.. då har det verkligen gått för långt!
missjennifer.se
Anna,
Håller med dej gelt. Älska dig själv för ingen annan är som du. Du är unik
www.nouw.com/anna86
Håller med dig! Så synd att folk känner att de behöver göra om sig själva när de duger så bra som de är.
evahle.se
melinda,
Mycket bra skrivet, håller med dig!
bykarup.blogg.se
Emma ,
Alla är unika o bra som vi är
Www.nouw.com/ElsaOchCassandra