Veckans Åsiktsinlägg - Bloggning!

Nu är det Måndag och dags för Veckans Åsiktsinlägg + Interjuv igen, Och denna vecka har jag valt ämnet bloggning, Har intervjuat två tjejer som ville ställa upp och svara på några frågor om bloggning, Jag tänkte även svara på frågorna jag med =) så jag svarar först och sen kan ni läsa vad dem andra svarat!

1. Hur länge har du bloggat? Jag har bloggat i flera år, Men från början så hade jag perioder när jag bloggade, och det var inte alls ofta, och jag läste knappt några andra bloggar.. Men aktivt har jag bloggat nu i lite mer än 2 år =)

2. Varför bloggar du? Jag bloggar för att jag älskar att blogga, jag älskar att skriva, och det är så roligt med alla underbara läsare och fina kommentarer!

3. Vad är dina mål med bloggen? Mina mål är att få fler läsare & följare, och sen fortsätta göra samarbeten som jag gör just nu, Samt att komma på fler roliga blogg ideer och inlägg! =)

4. Vad tycker du är viktigast i en blogg, bilder eller text? Alltså den är svår, för jag tycker det ska innehålla båda två, Men inte för mycket, inte för mycket bilder bara eller för mycket text!

5. Hur länge kommer du fortsätta blogga? Jag kommer fortsätta blogga så länge jag gillar att blogga, så jag vet inte riktigt, men har inga planer alls på att sluta blogga på väldigt länge!

Och nu ska vi läsa vad dem två som jag interjuvat har svarat på frågorna

Emmy har svarat såhär, och ni hittar till hennes blogg -> @eemmyvallen

1. Hur länge har du bloggat? Hade en blogg när jag var runt 14 & då bloggade jag i 1 år nästan. Nu har jag bloggat sedan November!

2. Varför bloggar du? Jag bloggar för & ha ett litet tidsfördriv. Jag gör det för skojs skull.

3 .Vad är dina mål med bloggen? Just nu? Ingenting haha. Jag gör det för skojs skull som sagt!

4.Vad tycker du är viktigast i en blogg, bilder eller text? Bilder!!!!

5. Hur länge kommer du fortsätta blogga? Åååh det vet jag inte. Var i ett bloggmode förut men nu börjar det svalna så jag kanske lägger av om 1 vecka eller om 1 år, har ingen aning!


Den andra personen som har svarat på frågorna är Ullie och ni hittar till hennes blogg -> HÄR

1 .Hur länge har du bloggat? Ja i Februari är det sju år, inte klokt va fort tiden går.

2. Varför bloggar du ? ja från början va det lite att kunna skriva av mej tråkigheter men till slut har det blivit ett gift ha ha nej men ja gillar att skriva och försöker var dag och gör man det inte saknar men er och alla fina kommentarer som man får. . Tycker nog oxå att den är lite som en dagbok man kan läsa tillbaka på allt man skriver och komma ihåg.

3. Vad är dina mål med bloggen? ..ja men att den ska växa och helst bli något större så ja det är väl till att kämpa på lite. Alla nya är så välkomna till mej!

4. Vad tycker du är viktigast i en blogg, bilder eller text? ja gillar inte att läsa en blogg utan bilder för mej är det hellre FÖR mycket bilder en bild säger mer än tusen ord.. hihi ja men lite ligger det i det roligare att läsa med bilder !

5. Hur länge kommer du fortsätta blogga? och att fortsätta kommer jag nog göra ett bra tag. jag har det lite som e jätte kul grej men samtidigt är det så himla skoj så minst ett inlägg om dagen måste det bli så ja ni får helt enkelt stå ut med mej ett tag till!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tack Underbara ni för att ni ställde upp och svarade på frågorna =) Nästa vecka tänkte jag skriva om Ätstörningar, är det någon som har/ haft ätstörningar och vill ställa upp på Intervju, Mejla mig på ssandras.se@hotmail.com 💗Gillar

Kommentarer

carroat
carroat,
Så roligt att intervjua andra och såklart att läsa dina svar 😊
nouw.com/carroat
Bokstund,
Kul intervju, och så bra att ni ska ta upp ätstörningar!
bokstund.wordpress.com
annelie,
låter intressant kramis gumman
www.tippellertopp.blogg.se
Gabriella ,
Readthis
Readthis,
Så kul att läsa, har du fått någon att intervjua till nästa finis?❤
nouw.com/readthis
ssandraaf
ssandraaf,
Har fått in ett par mejl, men har inte läst igenom alla ännu och därav inte valt någon ännu, Vad tänkte du på finis? Skriv till mig på PM <3
nouw.com/ssandraaf
ullie,
glömde ju att skriva att ja läste detta det blev ju ok =)
weberskold.blogg.se