Världsnyhet - Isglass utan kalorier!

// Inlägget är i Samarbete med svensktkosttillskott.se

Jag har fått chansen att testa de nya Läskande isglass från Svenskt Kosttillskott och jag är grymt nöjd. Glassen var riktigt god och BCAA Isglass innehåller inga kalorier från fett och kolhydrater och ger tre gram BCAA per glass. Den finns i två smaker Pearlight och Colalight och är inspirerad av piggelinsmak och calipposmak. Jag fick smaken Calippo vilket jag är nöjd med då jag gillar Calippo smak! =)

Man fryser alltså in glassen själv och väntar ett par timmar sen är den redo att ätas. Den säljs i 10 pack och kostar 149 kr. Men man får fri frakt om man köper för över 100 kr på sidan, så då slipper man betala frakt om man köper glassen.

Jag skulle faktiskt rekommendera denna glass, då jag verkligen gillade den. Jag brukar dock inte träna eller tänka på hur mycket kalorier jag äter, då jag inte bryr mig så mycket om sådant. Men för dem som tränar & verkligen försöker hålla ner på kalorier är ju denna glass perfekt!

Har även fått lite rabattkoder, som är 100 kr rabatt vid köp över 500 kr, det är alltså fri frakt också! Så är det någon som vill ha en kod så är det bara säga till. Jag har 8 stycken som jag kommer ge ut! =) Och ni behöver ju inte bara köpa glass, utan det finns allt möjligt hos Svensktkosttillskott.seGillar

Kommentarer

Jenniferofhbg
Jenniferofhbg,
Väntar på mitt paket med spänning 😃
nouw.com/jenniferofhbg
annahss
annahss,
Vad kul att du tyckte om dom, har också ett sånt paket som är påväg hem! Jag som annars för BCAA-isglass själv tycker detta är toppen 😃
nouw.com/annahss
Amanda,
Så spännande alltid kul med nya tips <3
mandasdiary.devote.se
Readthis
Readthis,
Längtar efter mitt paket, sååå gott 😍😍💗💗
nouw.com/readthis
elin,
Alltid kul med nya tips<3
devote.se/johnssons
rockdoll
rockdoll,
Åååh 😍😍👏😃
nouw.com/rockdoll
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Låter toppen för att välja ett nyttigare alternativ! 😊
nouw.com/sarahlinnsliv
Readthis
Readthis,
GOALS BILDER 😍😍😍
nouw.com/readthis