Vad tycker ni om smink?

Idag tänkte jag ta upp och skriva lite om Smink Jag menar i dagens läge sminkar sig 10-12 åringar, Och det tycker jag är sjukt. När jag var i den åldern visste jag knappt vad smink var. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte gillar häftiga sminkningar & sådant. Men jag skulle också ljuga om jag sa att det är något jag är insatt i och har som intresse, För det har jag inte.. Jag brukar sällan sminka mig, jag gillar faktiskt för det mesta att vara osminkad, Men det är klart att jag skulle vilja bli bättre på smink, För WOW vilka sminkningar en del gör. När jag sminkar mig tar det ca 5 minuter och är bara vanlig vardagssminkning kan ta lite längre tid om det är något speciellt jag ska iväg på eller så!

Jag tycker det är häftigt att man kan ändra hela sitt utseende bara genom smink. För det är en del som gör det, Men jag tycker också det är häftigt att man vågar visa sig utan smink, Just därför har jag en liten utmaning till er som vill, Lägg upp en osminkad bild på er själva. Och skriv en sak som ni är nöjda över=) Tagga mig i inlägget så jag kan se er bild!

Jag börjar med min bild här nedanför, och jag gillar mina ögon!

Gillar

Kommentarer

amanddafelicia
amanddafelicia,
Håller med dig och väldigt bra skrivit! 🙂
nouw.com/amanddafelicia
annahss
annahss,
Jag är exakt lika dan 😂😂 sminkar mig så sjukt snabbt (när jag väl gör det!!). Oftast fyller jag bara i ögonbrynen. Jag är så sjukt ointresserad av att sminka mig men tycker det är så häftigt hur andra kan och gör liksom!
nouw.com/annahss
LIENE,
Shit, du är så fin utan smink! du ser yngre ut också, och den där somriga och fräscha looken. Jag har aldrig smink på mig sedan min operation som gjorde att jag kan inte blinka eller blunda helt med ena ögat men trivs utan smink, men smink är kul och jag ska börja ha mascara på mig ibland när jag vill va mer festlig eller vid speciella tillfällen.
liene.blogg.se
johnssons
johnssons,
Håller med dig<3
nouw.com/johnssons
annelie,
du har så rättt tankesätt gumman 😉 kramis
www.tippellertopp.blogg.se
Madelad83
Madelad83,
Jag älskar smink men jag tycker att alla får göra som dom vill men att småbarn 10-12 åringar sminkar sig gillar jag inte, vuxenvärlden kommer snart nog låt dom vara barn!
nouw.com/madelad83
tessbjork
tessbjork,
Helt sjukt att tjejer börjar med smink i så ung ålder! Jag är likadan, går helst utan smink och det går snabbt om det bara är vardagssminkning. Är inte så intresserad av smink, men tycker det är kul ibland om jag ska göra något speciellt. Och jag är jätteimpad av de som verkligen kan och lägger ner all tid på det!
nouw.com/tessbjork
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Tragiskt att många börjar sminka sig så unga idag,håller med dig där. Tycker dock det är häftigt hur kreativt det kan vara igenom att skapa efter färg och form 😊
nouw.com/sarahlinnsliv
Saraangelicas
Saraangelicas,
Jag var alltid tvungen att sminka mig förr om jag skulle lämna huset, men nu sen jag fick barn så sminkar jag mig ytterst sällan. Känner mig nästan för gammal för det! Ofta känner jag mig "översminkad" när jag kör en vanlig vardagssminkning om vi ska iväg på kalas eller så! 🙄 Du är helt fantastiskt vacker utan smink! Kram
nouw.com/saraangelicas
Micke
,
Håller med dig. Du är så vacker i dig själv så du behöver inte sminka dig heller!!/Micke