Underbara vän!

Jag är fortfarande sjuk, och jag trodde jag skulle vara bättre idag, men snarare tvärtom, nu har jag fått världens hosta också.. Men jag tog mig ner till butiken för att hämta lite paket, (kommande samarbeten) och för att köpa halstabletter.

När jag kom hem och öppnade paketen så såg jag att Fina 😍@Icaibloggen skickat en present, det var en kaffemugg med en bild på mig och henne och en fin text. Jag blev så otroligt glad, Så fin och underbar människa!

Jag är så glad att jag lärt känna henne, Hade de inte varit för våra bloggar och gruppen, så hade vi kanske aldrig lärt känna varandra. Jag stöttar Angelica i allt hon gör, hon är en person som har hjärtat på rätt plats, och alltid vill alla väl. Hon är en kämpe, hon ger aldrig upp! Och jag vet att hon ställer upp om det är något, likadant som att jag ställer upp för henne! Tack åter igen fina du!

Resten av dagen blir det att ta de lugnt, jag trodde jag var piggare idag men nu när jag satte mig framför datorn känner jag hur otroligt trött och seg jag är, samt så har febern kommit tillbaka, Så är bara att lägga sig på soffan och sätta på någon serie att se!

Hur mår ni idag?

Gillar

Kommentarer

iidajjohansson
iidajjohansson,
Men åh, så himla fint <3
nouw.com/iidajjohansson
Jenniejohansson88
Jenniejohansson88,
aqvistemilia
aqvistemilia,
Såå fin den var 😍
nouw.com/aqvistemilia
Madelad83
Madelad83,
Så fin! Å så fin vän 😊
nouw.com/madelad83
Psyketsbaksida
Psyketsbaksida,
Så mycket kärlek <3 Så fint
nouw.com/psyketsbaksida
Amanda,
Men å vad snällt och så fin den var<3
mandasdiary.devote.se
AngelicaElversson
AngelicaElversson,
Du är så värd denna!! Du är en av mina närmsta och jag längtar tills den dagen vi kommer träffas!! Som du skrev till mig innan, så håller jag med dig, jag har gått brevid på jobb 1 dag och saknar dig redan dem timmarna!! <3
nouw.com/angelicaelversson
Vägentillfriheten
Vägentillfriheten,
men alltså vad fin !! Så himla gulligt gjort <3
nouw.com/vägentillfriheten
Wunderlich
Wunderlich,
Gud vad fint gjort😊
nouw.com/wunderlich
Ebbamy
Ebbamy,
Men åh vad fint gjort av henne 😍💞
nouw.com/ebbamy