Tvättstuge - irritation!

Hej på er, hoppas ni mår bra! Jag mår bra, har bara haft mycket o göra därför det inte blev någon uppdatering igår =) men jag har läst era tips och tack så mycket för dem. Nu känner jag att blogg lusten är tillbaka igen!

Måste ta upp en sak som jag blev så sjukt irriterad på nyss. Jag har tvättstugan idag, och det är ganska svårt att få tid här där jag bor, så har väntat i typ 2 veckor eller något. Och så kommer jag ner med all min tvätt och ska tvätta, vad märker jag då? jo att någon snott min tid!! Snacka om att jag blev arg haha, inte tänker jag låta någon sno min tid och bara gå hem med min tvätt igen. Det är ju jag som har bokat. Så jag var tvungen o ta ut deras kläder och lägga i en sån där vagn..

Får se om det blir något tjafs sen när jag går ner igen, hoppas inte det för det är ju inte jag som gjort fel! vad tycker ni ? och hur är det i eran tvättstuga, brukar ni samarbeta med grannarna eller uppstår sånt här hos er med ?Såhär söt är jag idag, haha!


Gillar

Kommentarer

ullie,
åhh man blir bara vansinnig Vi hade massa sånt innan men har fått data system så du kommer bara in om du bokat så nu e allt lungt igen Hoppas du fick något tvättat sen kram
weberskold.blogg.se
Sandra,
Självklart kan det vara så att människor gör fel och ser fel, men jag tycker ändå inte att det är okej , speciellt när det gäller fler gånger. Om man nu är så osäker på vilken dag man bokat och är glömsk borde man ju kanske kolla en extra gång istället så att sånt här inte händer, är ju inte kul för den som har tvätt tid om någon annan tagit tiden liksom när det redan är svårt att få tid =) Tack för kommentaren, kram
ssandras.se
Lucy,
Nej på riktigt alltså att folk inte kan respektera ! Det har faktiskt hänt mig och jag har fått hamna i ett skrik bråk där kläder flugit hejvilt överallt haha Men folk får faktiskt passa sina tider och inte ta andras !
nouw.com/Shawtygetloose
Malin,
Sv: Tack! 😊

Så dåligt när folk snor ens tid!
nouw.com/Frozenvanilla/
Maria-Alexandra,
Åh jag tycker du gjorde helt rätt, helt klart!! 😊
marliina.com
Josefine,
Himla dålig stil o göra så!!
wellwhynot.blogg.se
Anita,
Men oj, sjukt att man kan sno andras tider... Dåligt 😟 😟
siliiins.blogg.se/
Men åh så segt 😟.. Här håller dem på att renovera tvättstugan så ännu svårare att få tvättid nu.

Svar: tack så mycket! 😊
Och grattis i efterskott
sofiawerlin.se
linah,
haha åhh!! sånt är sååå irriterande ;O
nouw.com/afroeve
Frida,
Gud va dåligt, vad tänker folk med egentligen?

Härlig bild 😊
fridanyburgs.blogg.se