Tjäna pengar på din blogg #4

Nu är det dags att skriva inlägg nr 4 av tips på hur man kan tjäna pengar på sin blogg.

Har ni missat dem tidigare delarna så finns dem HÄR, HÄR , HÄR!

Idag tänkte jag inte tipsa om något nätverk utan tänkte mest tipsa om hur man kan tjäna pengar på sin blogg. Och utöver det jag redan tipsat om så gör jag privata samarbeten med företag! Och då får man fakturera företagen, Och har man inget eget företag så kan man enkelt göra det via olika sidor tex Frilans Finans. Så man behöver alltså inte ha eget företag!

Några saker som är viktiga att tänka på innan du gör ett samarbete.

🌸 Läs på om hur ett samarbete går till om du tidigare inte gjort det, tänk på alla regler som måste följas, och kolla upp allting! Man måste alltid markera att det är ett samarbete/sponsrade produkter man tagit emot.

🌸 Glöm inte att du måste skatta för alla produkter & ersättning som du tar emot.

🌸 För att få samarbete kan du mejla lite olika företag, Men sen finns det även företag som hör av sig direkt till oss bloggare.

🌸 Är du inte nöjd med det dem erbjuder, så våga stå på dig och berätta det och föreslå något annat!

🌸 Man kan även få pressutskick, då finns de inget krav alls att man ens behöver visa upp produkterna, så pressutskick är inte alls samma som att få produkt/pengar i utbyte mot ett inlägg och då behöver man alltså INTE skatta! Men jag brukar markera mina inlägg ändå med att det är pressutskick om de är de och om de är så att jag skriver om de jag får i pressutskick!

🌸 Glöm aldrig att det är ett jobb du utför, försök därför att göra inlägget så bra som möjligt och skriv alltid ärligt, Är du tveksam på ett samarbete, då borde du inte utföra det!

Gillar

Kommentarer

arvidssontove
arvidssontove,
Så bra inlägg!!
nouw.com/arvidssontove
Matildaberlin
Matildaberlin,
Så himla bra inlägg! Tusen tack för tipsen! Kram <3
nouw.com/matildaberlin
cosmopolitanstories
cosmopolitanstories,
Älskar dom här inläggen, bästa tipsen 😃 <3
nouw.com/cosmopolitanstories
karinahidalgo
karinahidalgo,
Tack för grymma tips! :*
nouw.com/karinahidalgo
Amanda Jona [FOTOGRAF],
Superbra inlägg! Viktigt det här med att skatta på sina sponsrade produkter, tyvärr vet allt för få om att de måste göra det!
amandajona.se
Endlessly
Endlessly,
Super duper bra tips! Sjukt fin blogg också. Skulle du kunna skriva mer utförligt i ett meddelande till mig hur man går till väga och vad man måste göra med ett samarbete? Kramizar
nouw.com/endlessly
ssandraaf
ssandraaf,
Oj det är väldigt mycket man måste veta 😊 mitt tips är att läsa dem tidigare delarna också, och sen bli medlem på dem sidor jag har föreslagit 😊 de är oftast lättast att börja med samarbeten via nätverk nämligen, så kan du ju skriva till mig sen när du gjort de om frågor osv 😊 @Endlessly
nouw.com/ssandraaf
Endlessly
Endlessly,
Okej tack för tipsen! Hör gärna av mig igen. 😃
nouw.com/endlessly
angelicastrandberg
angelicastrandberg,
Tack för tipsen, så bra och fin blogg! 😃
nouw.com/angelicastrandberg
Jeanette,
Tack för tipsen!
www.jeanetteseflin.com/blog
Miss Baby Peaches,
Superbra tips!
missbabypeaches.se/
odaulrikke
odaulrikke,
Jättebra tips! Men kan jag fråga, hur fungerar det med skatt av produkter och så? Är inte så insatt i det med skatt än, då mina tidigare arbetsgivare har ju skattat klart innan jag får utbetalad netto lön. Hur ser man till att det skattas av produkter/ersättning man får?
nouw.com/odaulrikke