Tjäna pengar på bloggen!

// Inlägget är i Samarbete med Adrecord och innehåller affiliatelänkar

Hej! Idag tänkte jag tipsa återigen om hur ni kan tjäna pengar på er blogg, jag vet att mina tidigare sådana inlägg har uppskattats =) Så Denna gång tänker jag tipsa om Adrecord !

Vad är då Adrecord? Jo det är ett affiliatenätverk där man som Affiliate samarbetar med annonsörer, Det finns väldigt många butiker att välja mellan, det betyder att du får en viss procent pengar om det är så att någon köper just från din länk,( Hur mycket du får beror helt & hållet på hur många procent just det företaget väljer att ge, det står innan hur många procent det är som gäller. Affiliatelänk är alltså en länk som spårar klick och registrerar eventuella köp som länken genererar.

Det är riktigt enkelt att bli medlem och sen koppla sin kanal/blogg där man vill tjäna pengar ifrån! Inne på sidan så får du välja bland olika butiker och sen skriva om dem! Finns även mer information inne på sidan =) där ni kan läsa mer!

Dem har hur många butiker som helst som du kan välja att skriva/tipsa om b.la

💙 Glamazon, Som ni sätt tidigare har jag skrivit ganska mycket om den butiken, Men jag gillar verkligen den butiken, dem har ett stort utbud och väldigt snabb leverans!

💙En annan butik som dem också har är Hairsale och där har jag tidigare köpt väldigt mycket hårprodukter, dem har också ett stort utbud inom hår, och jag är nöjd med den sidan!


Gillar

Kommentarer

Readthis
Readthis,
Alltid bra med dessa tips!! 😍💕
nouw.com/readthis
filippaml
filippaml,
tildabarkselius
tildabarkselius,
annahss
annahss,
Vilka härliga tips du bjuder på 😃
nouw.com/annahss
Saraangelicas
Saraangelicas,
Jättebra tips !
nouw.com/saraangelicas
petra,
Så bra med dina tips:) kramar
www.mammansprinsessor.blogg.se
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Jag tipsade med om dem idag 😉😊😘❤️
nouw.com/jenniferssynpalivet
tessbjork
tessbjork,
Dom är bra tycker jag! 👍🏼
nouw.com/tessbjork