Tillbaka här på bloggen + SERIETIPS!

Hej! vad jag har saknat att blogga, samtidigt som det har varit väldigt skönt att ta en paus, jag har mycket att stå i så en paus behövdes, där jag bara kunde umgås med nära och kära <3

Jag har så roliga nyheter kring väldigt mycket, men dem får vänta ett litet tag till! En av nyheterna gäller min bok, jag vet att det är onödigt att säga att man har en nyhet och så berättar man inte vad det är, men jag vill vänta och berätta när det är 100% klart allting! :)

Eftersom det är sommar och sommarlov nu så har jag inget jobb på skolan, utan jag fokuserar mest på min instagram och nu bloggen då igen. samtidigt som jag njuter av den VARMA! ( kalla) sommaren. För vad hände med vädret? ena dagen kan man ligga och sola i bikini och andra dagen åker pälsjackan på!

Jag hoppas på finare väder framöver, som ni vet sen tidigare, JAG ÄLSKAR ATT SOLA!

Tänkte även passa på att tipsa om en serie som jag och min pojkvän började kolla på men vi kollade klart den på en kväll, eller min pojkvän såg klart alla då jag lyckades somna, men nu har jag sätt klart hela säsongen också. och jag bara hoppas på att det kommer en till säsong, serien jag verkligen tycker ni ska se heter " Himmelsdalen" och finns bland annat på CMORE, vi kollade på den genom vår box så vet inte vart mer den finns.

Slänger in en kort handling av den.

" Himmelsdalen är en psykologisk thriller som bjuder på åtta avsnitt av nervkittlande spänning. Handlingen kretsar runt Helena som i seriens början lever ett alldagligt liv i Västerås, långt ifrån enäggstvillingen Siri som hon separerades från som barn. Plötsligt erbjuds hon att hälsa på Siri på en drömlik resort i Alperna och Helena ser sin chans till en spännande semester. ":)

Nu ska jag fota ett samarbete jag hämtade ut idag, bilder på produkterna kommer upp här imorgon, sov så gott!

Gillar

Kommentarer

mcsoderholtz
mcsoderholtz,
vill se den serien, funderar på att skaffa cmore så man kan kolla, brukar göra det emellanåt när det är något särskilt man vill se 😊
nouw.com/mcsoderholtz
Karolinee
Karolinee,
Skönt att ha en paus ibland, kul att du är tillbaka <3
nouw.com/karolinee
matildatakkula
matildatakkula,
Vad kul att du är tillbaka ❤️❤️
nouw.com/matildatakkula
Ihuvudetpamari
Ihuvudetpamari,
Härligt att se dig här igen 🙂💕 Den serien är ju så bra. Hoppas också på att den fortsätter.
nouw.com/ihuvudetpamari
BlubbBeauty
BlubbBeauty,
Skönt med pauser, välkommen tillbaka. 😊
nouw.com/blubbbeauty
sandrakannasto
sandrakannasto,
Du är så fin😍❤️ Så kul att ha dig tillbaks här☺️❤️
nouw.com/sandrakannasto