Thea & Sandras Söndagslista!

Varje Söndag gör jag & @ThejaCornelia en Söndagslista med frågor vi kommit på, denna söndag så handlar det om kläder! 👕

1. Vad är din favoritfärg på kläder? Jag gillar ljusa kläder, men jag gillar nog dem flesta färgerna på kläder, är en sådan som har typ dem flesta färgerna! :)

2. Ditt sämsta klädesköp? Jag har nog aldrig köpt några kläder som ja inte varit nöjd med, det är väl mer när man spontanshoppar & köper kläder som man aldrig ens använder haha.

3. Några plagg du absolut kommer bära i sommar? Åh byxdressar, Klänningar & Jeanshorts!

4. Plagg du tycker är fint men inte passar i själv? Alltså jag tycker de är fint med jeans på jeans, men jag tycker inte jag passar i det, men när jag ser andra som har så tycker jag de är sjukt fint :D

5. Använder du mycket märkeskläder? Nej de gör jag inte,, det beror helt på, jag köper kläder för dem är fina, sen om det är märke eller inte struntar jag i =)

6. Ditt bästa klädesköp för i år? En skit snygg bomberjacka tror jag, eller vet inte, är nöjd med det mesta jag köper haha!.

7. En färg du absolut inte har på kläder? Alltså som ja skrev innan så har jag nog dem flesta färger, men lila kläder brukar jag inte ha så ofta, men beror helt på vad det är för tröja/linne eller något! :)


Jag utmanar @louisehanell @jozzanistheshit och @Bellawolf att göra denna lista, Skriv att ni blivit utmanade av mig och @ThejaCornelia och tagga sedan tre personer du vill ska göra listan, Även ni som inte blivit nominerade får självklart göra listan glöm inte att tagga oss bara så vi kan läsa vad du svarat! 😍


Gillar

Kommentarer

Bokstund ,
Fin lista! 😊
bokstund.wordpress.com
iidajjohansson
iidajjohansson,
Så rolig lista 😃 Kram
nouw.com/iidajjohansson
nickiandersson
nickiandersson,
Kul lista ☺️
nouw.com/nickiandersson
aqvistemilia
aqvistemilia,
Rolig lista 😍😘
nouw.com/aqvistemilia
carroat
carroat,
Rolig ide och rolig lista 😊
nouw.com/carroat
hannalundqviist
hannalundqviist,
Åh era listor är så bra!!❤️❤️
nouw.com/hannalundqviist
mycarlsson
mycarlsson,
Rolig lista! 🙌🏼
nouw.com/mycarlsson