Storytime ♣ En häst trampade på min fot!

Har tänkt börja med en ny kategori här i bloggen nämligen " Storytime" där kommer jag berätta om en eller fler händelser som jag varit med om, Tycker ni att det verkar som en bra ide så kommentera gärna, så jag vet om jag ska fortsätta med det !!

Det jag tänkte berätta idag är om en händelse som hände i somras, Jag hände med Leia till deras sommarställe i St annas skärgård, och där var vi och hade det mysigt, vädret var dock inte så bra det regnade hela dagen så vi fick göra det bästa av situationen och sitta på verandan och spela kortspel istället.

I vilket fall som helst så slutade det regna efter ett tag så vi bestämde oss för att gå till hästhagen där grannens hästar stod ( och vi fick gå dit, hade redan pratat med henne) Hästarna var hur söta som helst, dock så har jag stor respekt för hästar och är väl lite rädd just eftersom dem är så himla stora.

Vi gosade med hästarna en stund sen gick vi därifrån för att hämta äpplen till hästarna, och när vi kom tillbaka så gav vi dem äpplena, och jag stod ganska nära en av dem största hästarna, då hästen plötsligt får något ryck och bestämmer sig för att snabbt röra sig. Och då hamnade min fot under hästen, och där stod jag med min fot under hästen och Leia fick flytta på hästen.

Jag säger till Leia ganska lungt att fan vad ont det gör, jag tror min fot är krossad, hon tror mig inte och sen tar jag av mig skorna, hade bara ballerinaskor också, så det var ju väldigt tunna skor.

Ni vill inte veta hur både jag och Leia stod i chock, min fot sprutade av blod och hade svullnat upp sjukt mycket.
Eller det var inte foten som hade tagit skada som tur var, utan det var min tå. Men det var blod överallt och foten var sjukt svullen.

Jag märkte ganska direkt att jag inte kunde gå på foten, så Leia fick hjälpa mig ut ur hagen, hon trodde att den var bruten medans jag mest stod och skratta. Jag vet inte men när jag hamnar i såna situationer så blir det automatiskt ibland att jag skrattar.

Det roliga i det här är att Leias farfar som är över 80 år kom springandes och när han fick syn på allt blod och foten så tog han mig och verkligen bar upp mig på ett flak, ( dem åkte traktor med ett sånt där flak bakom ) hur stark liksom kan inte förklara hur han gjorde men återigen var vi chockade haha.

Vi åkte hem nästan direkt för jag kunde ju inte ens gå var tvungen att hoppa på ett ben,

Kan säga att jag hade ont i foten ett tag, men dem gör inget på sjukhuset åt fötter/tår utan det får automatiskt själv läka och det gjorde det, och nu har jag inget ont eller känner av det överhuvudtaget! =)


Inlägget blir inte så långt men orkar inte gå in på exakta detaljer =) som sagt om ni vill ha fler såna här storytimes så kommentera gärna! =)Bilden är tagen ungefär en timme innan händelsen =)


Gillar

Kommentarer

jessy,
Men aj, det lät ju inte alls skönt usch 😟
jessygunnarsson.com
Sarah,
aaa det är det
klarahs.blogg.se
Julia Jansson,
åh vilken rolig idé! Fortsätt med storytimes!
nouw.com/juliasimonejansson/
Leia,
Roligt att läsa om detta 😊 Fick upp minnena från den dagen! 😃 haha.
leiabloggar.blogg.se/
ullie,
åhhh men gud är det bra me foten kul me såna inlägg

vi har oxå idag ätit upp det som "blev över" hahah gud ja

fin onsdag kram på dej
None
Heléna,
JAAAA - mer, mer mer!!!! Härligt inlägg, men jösses så obehagligt med allt blod och vilken stålfarfar som lyfte upp dig!!! Tur att foten återhämtade sig utan några bestående men. Stor kram till dig finaste Sandra <333
helna.blogg.se
Amanda,
Kul med såna här storytime inlägg!! Men usch vad läskigt och obehagligt! 😟
amandalarsson.nu
Gabriella,
Men usch så hemskt!!
gabriellasigfridsson.devote.se
Alice,
Men fy så läskigt!!

Sv: jag fyller på fransarna ungefär en gång i månaden
alicelilja.vimedbarn.se
annelie,
kul med storytime 😉 funderar själv på att ha det på bloggen faktiskt ..men aj då dumma häst tur du klarade dig! att det bara var foten. 😉 kramis
tippellertopp.blogg.se