Reklam Kommentarer!

Tänkte idag bara berätta vad jag tycker om "Reklam" kommentarer, dvs kommentarer som inte ens hör till det jag skrivit, eller kommentarer som är ungefär " Fin blogg gå in på min blogg" eller " nu är veckans blogg tävling avslutad in & var med igen " ja eller liknande, ni förstår vad jag menar för sorters kommentarer!

Jag kan börja med att säga att ALLA såna kommentarer lägger jag under spam, För jag blir så irriterad, haha jag gillar inte dem kommentarerna alls. Mitt kommentarsfält är ingen reklamplats! och är det så att jag varit med i en veckans blogg tävling, då kollar jag gärna upp det själv vem som var vinnaren =)

Och sen går jag verkligen inte ens in på den bloggen, Jag gillar att läsa nya bloggar & så. Men blir bara så irriterad när folk skrivit reklam kommentarer så då skiter jag i att gå in istället. Utan jag läser dem som läser min blogg! Inte såna bloggare som bara är ute efter att fiska nya följare & läsare!

För att tillägga. Det är inte fel att göra reklam för sin blogg eller så, men VARFÖR i någon annans kommentarsfält?

Vad tycker ni? Någon som helt håller med eller någon som absolut inte håller med? Berätta gärna! =)


Gillar

Kommentarer

Wunderlich
Wunderlich,
Hatar också sådant 😫
nouw.com/wunderlich
Heléna,
Håller med dig till 100 % Hoppas allt är bra med dig fina Sandra och att du får en riktigt härlig helg! Jag är sjuk så jag kurerar mig här hemma 😟 Kramar <3
helna.blogg.se
annelie,
så himla sant gumman kram
www.tippellertopp.blogg.se
Petrakristina
Petrakristina,
Så bra skrivet <3
nouw.com/petrakristina
Jag håller verkligen med dig! Jag ogillar också såna kommentarer och jag raderar dom direkt när jag får dom. Om du vill ha nya följare så kan man göra det på ett bättre sätt! 😊 Kram! ♡
acinorev.blogg.se
Amanda Jona [FOTOGRAF],
Jag håller helt och hållet med dig! Jag raderar alla såna kommentarer direkt 😉
amandajona.se
Emm,
Tycker inte heller om dom kommentarerna. Trist att se att man har en ny kommentar också är det en sådan. Kram
www.motherofbutterflies.blogg.se
Saraangelicas
Saraangelicas,
Hej, vilken fin blogg du har. gå gärna in kolla min blogg! 😂HAHA NEJ! Jag hatar de kommentarerna precis lika mycket och godkänner de ALDRIG! Alla som kommenterar min blogg (med något relevant som faktiskt visar att de läs min blogg) går jag in och läser på. Älskar att läsa och kommentera andras, men hatar sådana som ska spamma och fiskar. Går man in på deras profil så ser man att de kommenterar exakt lika i hut många bloggar som helT, så irriterande! Då finns de bättre sätt att göra reklam för sig!
nouw.com/saraangelicas
Matildaberlin
Matildaberlin,
Instämmer verkligen helt! Vägrar gå in på någons blogg om dom skriver så!!
nouw.com/matildaberlin
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Håller verkligen med speciellt när någon inte skriver om något som tillhör i min blogg. Kommentarsfältet är mest till för att få feedback tycker jag.
nouw.com/sarahlinnsliv