Rehab, produkter som är bra för din kropp!

Inlägget är i Samarbete med Svensk kosttillskott

Hej på er! Hoppas allt är bra med er, idag tänkte jag tipsa om något som är så otroligt viktigt, nämligen produkter för vår kropp, Det är så lätt att få ont i kroppen, vad är då bättre än att använda produkter som gör så att det underlättar? Istället för att bara låta det vara jag kan tänka mig att väldigt många bara struntar i att hitta lösningar som kan underlätta i vardagen, det är därför jag idag ska tipsa och skriva om Rehab produkter.

Jag har fått hemskickad ett axelskydd, det är inte till mig för jag har inte problem med axeln, Men hade jag haft det hade jag varit väldigt tacksam då detta skydd verkligen verkar så bra. Men denna gång är det till en närstående som i omgångar får problem med axeln. Så får hoppas att detta fungerar, det tror jag att det gör, det kommer iallafall underlätta och testar man inte så kan man inte veta om det gör skillnad eller inte, Visst är det så?

Iallafall det axelskyddet jag fick hem heter Rehband Core Axelskydd, och är till för vänster axel. Det är ett extra bra stöd för axelleden och kostar 999 kr. Vilket är ett bra pris om man tänker på hur mycket det ska hjälpa, och när det gäller hälsa och kropp tycker jag att man ska köpa bra produkter med kvalitet.

Lite information om just denna produkt

🌸Extra stabilt axelstöd

🌸Axelskydd för vänster axel

🌸Patenterad anatomisk passform

🌸Den finns i olika storlekar från S -XXL

🌸Den är tillverkad i neopren som är ett isolerande funktionsmaterial som bidrar till ökad värme till kringliggande muskler.

🌸Rekommenderad användningstid i sträck är 3-4 timmar.

Rehband Core Axelskydd extra stabil har en hög flexibilitet, vilket gör det enkelt för axeln att röra sig flexibelt under aktivitet, samtidigt som du får bra stöd i rörelsen.

Det som är viktigt när man har ett sådant här axelskydd

är att välja rätt storlek, och justera det ordentligt så det passar och ger bästa effekt. Ett axelskydd passar dig som känner av ömhet i axeln och vill förebygga att skador uppstår men även för dig som behöver rehabilitering efter skada.

Jag tycker som jag skrev där uppe, att det är viktigt att tänka på kroppen, och på Svenskt kosttillskott finns det inte bara Rehab produkter för axlar utan det finns även för hand och handleder, fot och fotledsskydd, arm och armbågsskydd och även mycket annat. Så jag tycker ni ska gå in och kika där.

Leveransen är snabb och tar ca 1-3 dagar, vilket är kanon då man snabbt får hem produkterna man beställt. Jag har alltid fått hem det inom 2 dagar när jag beställt ifrån svensk kosttillskott, och den sidan är verkligen en sida att rekommendera! 🌟

Det var lite svårt att få med hur det ser ut på bild, men jag gjorde ett försök och här nedanför ser ni bild på hur skyddet ser ut!

Har ni testat någon Rehab produkt?

Gillar

Kommentarer

sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Bra saker som skulle passa för mig som har rygg problematik!!
nouw.com/sarahlinnsliv
cosmopolitanstories
cosmopolitanstories,
Sånt där axelskydd hade min mamma behövt, ska spana in sidan 😃 <3
nouw.com/cosmopolitanstories