Produkter till skägg =)

//Inlägget är i Samarbete med Glamazon.se

Hej på er! Idag tänkte jag skriva lite om sommarstilar och en återkommande sommarstil är ju faktiskt att killar sparar skägg, vad tycker jag om det?

Jag tycker det är fint med skägg dock inte alldeles för mycket, men lagom. Men det som är viktigt då är ju att man tar hand om sitt skägg. Så idag har jag några tips till er som själv har skägg eller om ni har någon partner/familjemedlem/vän som har. Glamazon har nämligen grymma produkter inom skäggvård

Bland annat Skäggbalm och Skäggolja.

Det behövs ju olika produkter beroende på vad för skägg man har, så det enklaste är ju att köpa något som du tror passar. Enligt mig så är de viktigt att ta hand om sitt skägg, för att på bästa sätt hålla det fint & fräsht!


Och Jag som alltid tycker det är så svårt att köpa presenter till min bror har faktiskt beställt både olja och serum till honom, han fyller år i juli så blir en perfekt födelsedagspresent.

Priserna på Glamazon är riktigt bra och eftersom jag har beställt ifrån Glamazon tidigare så vet jag även att leveransen är snabb.

Och det finns ju även annat, inte bara till skäggvård. Men idag valde jag att tipsa om det, just för att jag köpt detta till min bror i födelsedagspresent =) Så nu vet ni vad ni ska köpa till er familj/partner!

Det finns väldigt många produkter för att vårda skägget, det finns allt ifrån Skäggfärg, skäggtrimmer, skäggkammar, skäggtvätt!

Finns även speciella saxar för att klippa skägget, Ja som sagt på glamazon kan du hitta de mesta till skägget!!

Gillar

Kommentarer

AngelicaElversson
AngelicaElversson,
Oh bra tips ! Min sambo fyller ju snart år så ska absolut kika in detta!! 😃 <3
nouw.com/angelicaelversson
Readthis
Readthis,
Så br tips till alla som har brödrar, en pappa eller en pojkvän 😍💗
nouw.com/readthis