Personliga presenter!

www.getpersonal.se

Hej och god förmiddag, eller kanske godmorgon till er som precis gick upp :) Dagens tips kommer handla om något som jag själv har använt, och köpt! Så det är en sida jag verkligen kan rekommendera.

Det är en sida som säljer smycken och presenter med gravyr! Man kan alltså ge bort en personlig present som är graverad med namn, dikt eller ja vad man nu vill ha. Jag älskar såna här presenter, för det är så roligt att ge bort, och det blir dessutom så mycket personligare och finare att ge bort en sådan present.

Jag har gett min sambo en klocklåda för hans klockor med hans namn ingraverat och han blev så så glad, och den är verkligen superfin! Den har inte kommit ännu eftersom jag gjorde beställningen igår, men jag kommer visa bilder så fort den har kommit. Bifogar en bild nedan på vilken klocklåda jag valde att köpa!

Jag beställde även en box till mig, men inte en likadan då jag inte använder klockor utan jag beställde en box för solglasögon, har letat efter en sådan box hur länge som helst, och äntligen har jag hittat en, som dessutom var så fin och så med mitt namn. ni som har läst min blogg ett tag vet ju att jag samlar på solglasögon, så vem vet det kanske blir att beställa en till box i framtiden så fler solglasögon får plats!

Här ser ni klocklådan, Gravyren görs på glaset i locket.

och glasögonlådan, även där görs gravyren på glaset.

Jag tycker verkligen ni ska spana in sidan, för dem har som jag skrev ovan allt ifrån smycken till heminredning, köks tillbehör och mycket mycket mer, dem har dessutom FRI FRAKT och snabb leverans!


Gillar

Kommentarer

Frozenvanilla
Frozenvanilla,
Bra tips, så kul med personliga presenter! 😊
nouw.com/frozenvanilla