Partykungen!

//Inlägget är i Samarbete med Partykungen.se

Hej! Dagens tips är ett tips som passar väldigt bra nu när det snart är Halloween, Jag tänkte tipsa om Maskeradkläder. Ni har säkert inte missat att Partykungen har hur stort utbud som helst av just Maskeradkläder och andra tillbehör, allt man behöver ha till Halloween, Finns att köpa där, Den del dräkter är ju så läskiga så att man blir rädd bara man kollar på dem på bilderna!

Jag vet inte alls vad jag ska klä ut mig till detta år, eller om jag ska klä ut mig Men jag har tagit fram några olika utklädnader från sidan, Maskeradkungen har kostymer till både barn och vuxna och leveranstiden är snabb, och Det är öppet köp i 14 dagar!

Det är väldigt svårt att väja ut bara några av sina favoriter, hade jag fått välja hade jag tagit alla men då hade detta inlägg blivit hur långt som helst. men det är för dem verkligen har alla typer av maskeradkläder och allt som hör till, dem har även färgade linser, peruker, hattar, maskeradsmink, Skor, dem har det mesta för att man ska kunna lyckas så bra som möjligt med sin utklädnad.

Berätta gärna här nedanför vad ni ska/ eller skulle vilja klä ut er till, Gå in på sidan och hitta inspiration och berätta sen hur ni skulle vilja se ut nu på Halloween, Hade ni velat klä ut er läskigt? eller klä ut er till något gulligt? Det finns så många olika typer. Vad hade ni valt?

Gillar

Kommentarer

annelie,
ja brukar inte klä ut mig :/ kramis
www.tippellertopp.blogg.se
familjennordberg
familjennordberg,
åh här e det barnen som klär ut sig
nouw.com/familjennordberg
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jag gillar inte Halloween så klär inte ut mig, men är ju roligt att klä ut sig på temafester som jag är på lite då och då... Skall faktiskt kolla in Partykungen efter accessoarer och tillbehör till nästa temafest - Burlesque/Moulin Rouge .... Haha!!
nouw.com/frökenrödlök
sadine
sadine,
Vilket bra tips! tycker det är kul med Halloween just för att man får chansen att klä ut sig och låtsats att man är någon annan utan att någon direkt dömer en:)
nouw.com/sadine
bestkids
bestkids,
Wow vilka fräcka saker det finns! Den översta är ju supergullig 👌🏻⭐️
nouw.com/bestkids
aqvistemilia
aqvistemilia,
Finns så mycket snyggt där 💫
nouw.com/aqvistemilia
odaulrikke
odaulrikke,
Åh, jag tycker Halloween är roligt, men orkar aldrig klä ut mig hahah 🙈men om jag hade det, skulle jag välja en mellanting mellan gulligt och läskigt. Favoriten är nummer två, den gillade jag! 😍
nouw.com/odaulrikke
petra,
så kul med halloween tycker jag:)kram
www.mammansprinsessor.blogg.se
minframtid
minframtid,
Jag älskar halloween och hade en maskerad förra året som blev så lyckad! 👍😃
nouw.com/minframtid
jhnna
jhnna,
Har aldrig firat halloween, aldrig varit en grej där jag bor. Men skulle jag klä ut mig skulle det antagligen vara till något gulligt, typ en katt, enhörning, kanin eller något sånt haha. Är inte så mycket för läskiga saker. 😉
nouw.com/jhnna