Ny KlockaJag tycker om enkla vanliga klockor, andvänder ni klocka?


Gillar

Kommentarer

Sarah,
Ja använder aldrig klocka 😊
CheerSarah.devote.se
Tina,
Sv: tack så mycket! Nehe jo hon är min bästavän, då vet du lite om henne eftersom du läser hennes blogg! Oj 8 april är snart, det går Fort! Vad mysigt med lite babymys sen då! Vad härligt! Jo tack allting är fint med mig! Är som sagt hemfärd i morgon! Ska bli skönt att träffa kattungarna igen!
lifelivelaughlove.blogg.se
Tina,
Sv,: vad kul att höra! Jag ska självlklart berätta om min vecka här i Lindvallen och lägga upp bilder! I morgon blir det hemfärd först till Vimmerby sedan hem till oss till Kalmar! Så ikväll blir det basta och äta gott sista kvällen!

Vad fin klocka! Jag använder alltid klocka, de är som ett smycke för mig! Jag har en silverklocka då mina ringar är silvriga!
lifelivelaughlove.blogg.se
Louise,
Supersnygg!!
louiseamanda.se
Tuva Björnwall,
åh gud vilken fin!!
nouw.com/tuvabjornwall
Isabel,
Superfin blogg! 😃
isabelsresa.forme.se
Supersnygg klocka!
Jag använder också klocka, började med det igen i somras lite till och från och ännu mer sen jag började jobba heltid i höstas 😊
blogg.anniesfotografier.se
Heléna,
Jättefin klocka! Ja, jag använder också klocka sedan i julas då jag fick en ny i julklapp av min älskling. Har använt mobilen som klocka under många år, men som sagt var gått tillbaka till vanlig klocka nu då det dessutom är rätt så fint att ha på armen 😊 Hoppas du får en riktigt fin fredag! Kram <3
helna.blogg.se
Caroline,
Gud vilken fin klocka! Kram
nouw.com/carolinemtano
linah,