Mina Mål för 2018

Jag blev inspirerad och fick en ide när jag var inne på min vän @Icaibloggen blogg, Hon hade skrivit hennes mål för 2018 och jag tänkte göra detsamma jag med =)

🌺Plugga - Jag har ju som jag skrev kommit in på min utbildning så ett av mina mål är att klara min utbildning, jag ska lägga 100% på plugget och lyckas, Barnskötare är det jag ska plugga till =)

🌺 Sociala medier - Jag vill utvecklas inom bloggandet, och instagram. Få mer samarbeten och utvecklas inom marknadsföring och helt enkelt bli bättre. Det finns mycket att lära sig, och man utvecklas för varje samarbete man gör.

🌺 Bloggen - Detta är nästan samma som punkten ovanför, men den handlar inte om samarbeten utan att jag ska bli mer privat, jag ska dela med mig mer av mitt liv till er, och jag ska leverera bättre och grymmare inlägg under 2018

🌺Skrivandet - Jag skriver ju böcker, ni som följt mig länge vet om det, men för er som inte vet så vet ni det nu, Och ett av mina största mål detta år är att bli klar med min bok och försöka ge ut den, jag har haft kontakt med lite olika bokförlag genom åren, så måste verkligen hitta rätt och det är det målet är.

🌺Börja träna - Känns som alla skriver detta just i Januari efter nyår, alla skriver att dem ska börja träna, äta bättre och allt sånt. Men jag menar det verkligen, jag kommer inte börja träna direkt nu, men jag ska fixa gym kort och sen börja träna lite smått. Och jag vill inte träna för att gå ner i vikt, för jag är redan smal och har redan kroppen jag vill ha men jag ska börja träna för att bli piggare och för att kroppen ska må bra.

Gillar

Kommentarer

Pengarellerpyssel
Pengarellerpyssel,
Åh skriver du böcker alltså?! Så roligt! Det var länge min dröm. Jag skrev otroligt mycket när jag var yngre. Nu skriver jag endast på bloggen. Skulle inte hinna med något skönlitterärt men att ge ut en bok vore fantastiskt spännande! Stort lycka till med det. Och det andra förstås 😊 Vad handlar den om förrästen?
nouw.com/pengarellerpyssel
MALINDENISE,
Stort lycka till med alla mål! 😃
devote.se/malindenise
AngelicaElversson
AngelicaElversson,
Heja dig!! Du kommer fixa detta galant! Kul att du fick lite inspo av mig 😃 <3
nouw.com/angelicaelversson
AngelicaElversson
AngelicaElversson,
Glömde skriva, glöm inte att jag ska ha ett exemplar av din bok och autograf, hihi. Och så kul att du ska öppna upp dig mer <3
nouw.com/angelicaelversson
Netti Starby,
Lycka till med dina grymma mål! 😃 Kramis
starbys.se
msaworkinprogress
msaworkinprogress,
superbra mål, lycka till 😃
nouw.com/msaworkinprogress
annelie,
vilka bra mål hojta till när boken kommer ut 😉 kram på dig gumman <3
www.tippellertopp.blogg.se
odaulrikke
odaulrikke,
Det låter som superbra mål! Ska bli så spännande att följa dig vidare detta år ❤️ massa lycka till med plugget, igen, det kommer gå jättebra! Och wow, så spännande med bok! Kram till dig fina 💕
nouw.com/odaulrikke
Karoline ,
Vad kul att vi nästan har samma mål för 2018 , minus för mig är att skriva böcker å plugga annars har vi samma hehe <3
www.devote.se/karoliness
bexkoreanbeauty
bexkoreanbeauty,
Lycka till på utbildningen! Så himla spännande!☺️💕
nouw.com/bexkoreanbeauty