Mina favorit hundraser del 1!

1. Chihuahua - Det är min absoluta favoritras, innan jag skaffade chihuahuha hörde jag massor av negativa saker om rasen att dem är skälliga & vaktande m.m, jag blev positivt överaskad faktiskt. För rasen är så mycket mer än det man ser på TV! Väldigt enkel och om man vill ha en mysig hund så är Chihuahua definitivt ett alternativ, riktiga knähundar är dem och vill alltid vara med, sen att dem kan vara vaktiga stämmer ju. Men allting handlar ju om hur man uppfostrar hunden. & Hur söta och gulliga är dem inte? måste nog vara världens sötaste hundras.


( Milo lilla hjärtat )2. Leonberger- Har varit min drömhundras i flera år, men anledningen till att jag inte skaffat mig den rasen är för dem kräver väldigt mycket, det gör iofs alla hundraser men leonbergern är så stor så för det första tycker jag man borde bo större, ( helst på landet) Men funkar även i lägenhet också. I vilket fall som helst så är den rasen så sjukt fin, och ska definitivt skaffa en lejonberger i framtiden!( Bild ifrån google.se )


3. Bullmastiff - En annan ras som jag tycker om lite extra är Bullmastiff, även den rasen kräver väldigt mycket, Men verkar vara hur goa & underbara som helst. Sen är dem riktigt fina också!( bild ifrån google.se)Del 2 med mina favorit raser kommer upp i veckan, har ni någon av dessa raser ? Vilken är er favorit hund ras ?

Gillar

Kommentarer

Erica,
Chihuahua är definitivt fina hundar! Däremot är det ju som med människor, de kan ha olika personligheter :} En chihuahua i familjen är inte alls en knähund och han går oftast iväg om man försöker plocka upp honom eller vill gosa.
ericaskyllkvist.se
Sofia,
Sååå söta, ja har en dvärgspets 😊
reduxsquad.com
Sarah,
Hundar e riktigt fina 😊
CheerSarah.devote.se
MADDISENJ.SE,
Vilka fina hundar
maddisenj.se
Tea Rajkovic,
Kul att läsa!
texies.se
Frida,
Älskar chihuahua, min moster har en som är så söt 😊
fridanyburgs.blogg.se
Nina,
Åh Chihuahua har jag alltid älskat! Vet inte varför men de är så små och söta och ser så himla gulliga ut 😃

Min favorit hundras är Husky! Golden Retriever och Border Collie gillar jag också 😊
ninasova.forme.se/
MATILDA,
Så fina! 😃 Min favoritras är mops kanske inte så konstigt när man själv har en haha annars gillar jag schäfrar också 😊
matildays.se
Filippa,
Elin,
Roligt att läsa 😊
katteselin.blogg.se