MINA åsikter om alla hjärtans dag!

Jag frågade i Blogg Queens om något ämne att skriva om idag och fick då denna kommentar av Fina @johansssonhanna,

"Något om alla <3 dag!

Finns ju vissa som inte gillar dagen alls, vissa älskar den. Vissa tycker att man gör fel som lägger ut mkt om sin kärlek för de finns folk som inte har ngn, som sitter hemma helt själv. Vad du tycker om det tillexempel! "


Och då tänkte jag skriva mitt, vad jag tycker om det. Och jag har alltid tyckt att alla hjärtans dag är så överskattat, varför ska de finnas en sådan dag när man ska visa kärlek? Jag visar kärlek varje dag, och behöver inte ha en speciell dag för det. Företag och butiker vill bara tjäna massor pengar, vilket dem gör på sådana här dagar.

MEN jag är ändå inte en sådan som hatar alla hjärtans dag, för jag tycker den är mysig och brukar fira den, så lite dubbelmoral har jag kanske i mitt tänkande här haha.

Och att folk lägger ut bilder på sin kärlek och annat tycker inte jag är något som helst fel, för alla hjärtans dag handlar inte bara om kärlek till sin partner, utan kärlek överlag, och alla har nog någon dem känner kärlek till, så jag tycker det är lite synd att en del singlar blir riktig bittra på alla hjärtans dag. Jag menar köp en bukett blommor till din mamma? syster? vän? Någon har du väl som du tycker om. Och har du inte det, köp en bukett till dig själv och visa kärlek till dig själv.

Att någon sitter hemma helt själv tycker jag inte spelar så stor roll, då jag anser att alla hjärtans dag inte är en så himla viktig dag som sagt. Jag har suttit ensam på alla hjärtans dag flera gånger under mitt liv, men inte känt mig ensam, vet ni varför? Jo för att jag vet att jag får kärlek av mina nära och kära, inte bara just den dagen, utan alla andra dagar på året också.

Så oavsett om ni är själva idag, glöm inte att sprida kärlek idag, imorgon och alla andra dagar. Och jag hoppas ni alla får en mysig alla hjärtans dag.

Min alla hjärtans dag kommer jag umgås med min kärlek som jag skrev igår, vi ska gå ut och äta och sen ta någon drink och bara mysa! <3

Glad alla hjärtans dag till er alla!


Gillar

Kommentarer

Josefinnorberg
Josefinnorberg,
Intressant att läsa ❤️
nouw.com/josefinnorberg
Siljestavne
Siljestavne,
Ønsker deg en fin valentines day <3
nouw.com/siljestavne
ErcaPerka
ErcaPerka,
inte så speciellt kärlek visar man ju som du säger varje dag. bra skrivet ❤️
nouw.com/ercaperka
sadine
sadine,

Jag tänker i princip likadant:) Många hjärtan till dig<3

nouw.com/sadine
emmakmoberg
emmakmoberg,
Vi tänker ganska lika, jag vill inte känna mig ensam som singel och gör det sällan men just alla hjärtans dag är en sån hypad dag 😩
nouw.com/emmakmoberg
odaulrikke
odaulrikke,

Så bra inlägg, och jag tänker helt så som dig! Jag tycker den är lite överhypad, så jävla viktig dag är den inte. Men tycker den ändå är mysig, och tycker det absolut inte är fel att det finns én dag i året som endast fokuserar på all kärlek ❤️kanske man behöver det i en annars travel vardag? Men som du säger, kärlek kan (och skall) man ju sprida alla dagar om året ❤️hoppas din Valentines Day har varit superfin, och att du myser i massor med din älskling. Tusen kramar och kärlek från mig ❤️

nouw.com/odaulrikke
cosmopolitanstories
cosmopolitanstories,
Håller med dig! ❤
nouw.com/cosmopolitanstories
annelie,

fin bild på dig gumman kram <3

www.tippellertopp.blogg.se
annahss
annahss,

Väldigt bra och intressant inlägg! Håller faktiskt med dig till fullo också. Sen tycker jag lite att en blomma eller inte spelar ingen roll, tanken är fin, men jag tycker mer att gester eller ord kan vara mer värmande än en gåva liksom! Och det tar jag helst alla dagar, året runt 😃

nouw.com/annahss
AngelicaElversson
AngelicaElversson,

bra inlägg, alltid kul att läsa andras åsikter <3

nouw.com/angelicaelversson