Målare Borås

Eftersom vi har flyttat nu så kommer det bli väldigt mycket snack om inredning osv, så därför tänkte jag ta upp det som jag tycker är viktigast i ett hem, och det är nämligen tapeterna/hur väggarna ser ut. Man kan ju måla själv men oftast blir det inte lika bra som om man anstället en målarfirma, Vi ska måla om både kök & vardagsrum nu och just därför kollar vi runt efter lämpliga målare så att vi kan få ett så snyggt & jämt resultat som möjligt.
Jag lyckades komma in på den HÄR måleri sidan och blev imponerad, Dock kanske det är lite långt ifrån Norrköping men jag ska absolut kolla om det går att ordna ändå. Så till er läsare som bor i Borås eller närheten rekomenderar jag starkt Rogerolofssons måleri, Ni hittar dit genom att trycka på länken ovanför, dem använder även Beckers färg vilket jag personligen tycker är den bästa färgen som finns. Tycker den ger ett så fint resultat.
Man kan ju även välja att få det tapetserat också, och så erbjuder dem även möbelmålning. Vilket jag tycker är bra, för ibland finns det saker som man absolut inte vill kasta men som man vill behålla, och man kanske inte orkar / kan måla själv då är det perfekt att någon gör det åt än.
Jag tycker ni ska ta en titt på sidan, man får mycket information om vad som erbjuds samt är sidan enkel och stilren. Ni kan även kontakta dem för tips & råd och annat, mer information om det finner ni HÄR.

På tal om måla om så har jag målat om vårat köksbord, det var svart/brunt innan & jag valde att måla det vitt. Resultatet blev riktigt fint, men jag märkte efter en stund att det var jobbigt & måla. Man tror att det är så lätt men det är faktiskt svårt när man väl har hållt på en stund. Det är viktigt att man får jämna linjer och att färgen inte syns igenom osv. Ja tror ja höll på i 3 timmar med bordet, men jag var noga & resultatet blev som sagt jätte fint!
Gillar

Kommentarer