Lite onlineshopping! + Uppdatering om min blogg

Inlägget innehåller annonslänkar

Hej! Hoppas ni mår bra? Med mig är det bra det har varit riktigt kallt idag så har blivit en hemmadag bara, mysigt det med ju! 😍Har svarat på viktiga mejl, gjort viktiga ärenden och fixat lite inför veckans samarbeten som kommer upp.

Jag har även lagt över bilderna från systemkameran till datorn, på all min shopping som jag lovat att visa er, så ska börja med det inlägget efter jag skrivit detta. Tänkte visa byxor i det inlägget, alltså nya byxor jag köpt, för har ett grymt tips till er som har svårt att hitta de perfekta jeansen. Nog om det, detta inlägg skulle egentligen bara vara en liten uppdatering, jag tänkte även skriva att jag nu valt att satsa på bloggen igen, vilket innebär att det kommer komma vardaglig uppdatering, minst två inlägg i alla fall och inte bara en massa samarbeten, även om jag vet att det är väldigt många som uppskattar dem. Jag kommer inte sluta med dem, men kommer blanda in lite vardag & annat här med! ✨

Men det jag tänkte tipsa om i detta inlägg, ( det är inget betalt samarbete, utan inlägget innehåller annonslänkar) just för att jag vill tipsa er om en grym sida jag alldeles nyss beställde ifrån.

Sidan hittar ni HÄR och på den sidan finns det MASSVIS med underkläder, jag har shoppat hem lite nytt till mig och älskling, mest CK, då dem underkläderna är så fina och sköna! Fick riktigt grymt pris på allt jag köpte, då det är billigt + var det 20% extra rabatt på en del varor. Spana in om ni också är sugna att shoppa lite =)

Orkar inte visa bilder på allt jag beställde, då jag tänkte att jag visar när det har kommit istället, men kan visa en "Bh" jag köpte, den nedanför, SÅ snygg. vad tycker ni? :) Och kan ni tipsa om butiker ni brukar handla i online, känns som jag alltid shoppar från samma butiker jämt haha.


Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Älskar Calvin Kleins underkläder! De är så sköna❤️
nouw.com/byalma