Läskiga skräckfilmer tips!


1. DET - Jag är så rädd för den filmen så det finns inte, jag klarade knappt att spara bilden för jag blev så rädd när jag såg " det" alltså den här filmen för mig är den läskigaste som finns, Men också en av dem bästa skräckfilmer som har gjorts. 2. The shining - Det finns ju två olika versioner av The shining, jag tycker båda två är bra. Men den första är så sjukt mycket bättre, så himla läskig och bra. 3. A nightmare on Elm Street - Freddy krueger, jag blir typ rädd bara jag tänker på filmen, den är läskig men också så sjukt bra. Här har ni mina topp tre favorit skräckfilmer genom tiderna, vilken är eran favorit skräck film?

Gillar

Kommentarer

Elena,
Tack för tipsen! 😊
elenalouise.vimedbarn.se
Bambi,
Jag hyser en sån hatkärlek till skräckisar för jag blir SÅ rädd men ändå kan jag liksom inte sluta titta ?? ^^ Vad är fel på mig liksom? Haha
iambaam.blogg.se
Christer Holm,
"Det" eller "IT"är den filmen man aldrig får mig att se fler gånger, jag tycker den är så obehaglig , det är en clown i den och jag hatar clowner 😟
www.christerholm.nu
Lucy,
Jösses jag har faktiskt inte sett någon skräckfilm på väldigt länge så har inge favorit längre :p
nouw.com/Shawtygetloose
Days by Johanna,
Ja man lider med honom, hade gärna tagit det själv så han fick vara frisk
nouw.com/daysbyjohanna
Josefin,
The Strangers är nog min favoritskräckis, såå obehaglig!
josefinu.blogg.se
Usch hatar skräckfilmer men ändå inte haha! Den läskigaste jag sett dock är the conjuring, sett den 2 gånger men den är så äcklig att jag förvrängt den, så har ingen aning om vad som händer i den haha.
beautybysoxxi.webblogg.se
Celine,
Åh såg inte ens hela A nightmare on Elm Street men jag vågade ändå inte sova på flera dagar efteråt!
celinelf.blogg.se
Sarah,
De e mysigt o kolla på skräckfilm 😊 Kul me tips på dom 😊
CheerSarah.devote.se
Heléna,
Håller med dig om att de är riktigt läskiga! Framför allt "Det" - riktigt obehaglig, men ändå bra 😊 "Huset som gud glömde" är också riktigt läskig.
helna.blogg.se