Laga din Iphone!

Inlägget är i Betalt samarbete med Gigamex.se

Hej på er! Ny vecka och nya möjligheter samt nya tips här på bloggen, Dagens tips kommer handla om att laga telefoner, nu för tiden är det ju så himla lätt att tappa sin telefon eller liknande så att den går sönder, jag är iallafall väldigt klantig när det gäller mina telefoner, just därför är det så bra att man snabbt och enkelt kan gå och få den lagad, och att det inte tar sådan lång tid tills man får tillbaka den. Jag minns för några år sedan då tog det hur lång tid som helst när man lämnade in sin telefon, Men bara för några månader sedan när jag skulle laga min Iphone så tog det knappt en timme och jag kunde vänta på plats medans dem lagade den.

Det är även det ni kan göra hos Gigamex, Laga iphone dem har flera butiker i Stockholm. Hötorget, Östermalmstorg, Sickla och Bagarmossen. Där kan du vänta medans dem lagar din telefon, och så kan du bara genom att ringa till dem eller titta in på hemsidan få ett pris på vad det kostar för just dig att laga.

Du kan även använda dig av klarna hos dem, om du så känner för det om din telefon just går sönder när du inte har pengar, vilket är superbra, för klara sig utan telefon är ju VÄLDIGT svårt och går ju knappast om man är mobil beroende som jag haha.

Du har även 12 månaders garanti, och att till exempel laga skärmen på din Iphone tar endast 15 minuter! Det är lite olika priser beroendes på vad du har för modell, men det står alla priser och modeller som dem kan laga på deras hemsida!

Hoppas ni gillade detta tips, och att det kommer till användning. Vart brukar ni laga era telefoner? :)


Gillar

Kommentarer