Jul lista

1. Har du någon julkänsla? Jag har inte fått det ännu, vet inte varför, men det är väl för det inte är någon snö. Julpyntat har vi ju gjort iallafall =)

2. Vart ska du fira Jul? Jag ska fira jul med min familj och pojkvän hemma hos min mamma, kommer bli så mysigt ♥

3. Är du klar med alla julklappar? Nej faktiskt inte, har inte handlat någon ännu, eller jo en enda. Är alltid ute i sista sekund så jag måste stressa i det sista.

4. Favorit på julbordet? KÖTTBULLAR, det finns inget godare!

5. Vad ska du ha för Juloutfit? Alltså jag brukar alltid komma till mamma i klänning och fixad, men sen tröttnar jag och tycker det är för obekvämt så då tar jag på mig mysdress

6. Vad är det bästa med julen? Gemenskapen, all god mat & julklapparna är ju också mysiga, det är roligt att ge bort julklappar, men även att få.

7. Föredrar du lussebullar eller pepparkakor? Skulle jag svarat för bara ett år sedan hade jag sagt pepparkakor, men har börjat älska lussebullar!

8. Glögg eller julmust? Kan vi inte prata om hur äckligt det är med glögg? haha, jag kan knappt klara av lukten. Nej jag väljer julmust!

9. När tycker du det är dags att börja julpynta? Jag tycker man gör som man själv känner, tycker inte de finns regler kring det, vill man julpynta efter jul för det känns rätt så kör!

10. Tycker du om julen? jag älskar julen! det är min favorithögtid!


Ni får gärna låna listan, men tagga mig då att ni tagit den härifrån! 🎅


Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! Verkligen så kul att läsa <33
nouw.com/matildaberlin