Hur det går med min bok?

Fina och underbara Helena ville veta lite hur det går med min bok, så tänkte berätta det nu! =)

Du Helena som också skriver vet ju hur lätt det är att man hamnar i svackor, och att man ibland inte har"skrivarlust" medans ibland kan man sitta i flera timmar. Just så har det varit för mig i ett par månader nu, jag har skrivit, jag har suddat ut, jag har ändrat och inte riktigt vetat hur jag ska få slutet så bra som möjligt. Det är väl det enda jag har kvar, Slutet och jag vet inte hur många gånger jag har ändrat det. I ena sekunden så är det ett lyckligt slut, sen är det inte det. Jag hatar att fastna och det gör så jag skjuter upp skrivandet hela tiden.

Men jag försöker ändå att skriva så mycket som möjligt, ändå om jag inte har den såkallade skrivlusten så har jag lagt på schemat att jag ska skriva minst 2 gånger i veckan, även om det bara är så att man går in och skriver några rader.

En anledning till att jag heller inte är klar ännu är att jag verkligen vill att boken ska bli så bra som möjligt, och trots att nära & kära har fått läsa stycken ur boken och tyckt att det är hur bra som helst, så tycker jag själv att det kan bli bättre.

Men mitt mål är att bli klar innan detta året är slut, sen om jag inte blir det gör inget, men som sagt, jag hoppas att jag blir klar då.

Är det någon av er som skriver också? :)
Bjuder på en bild på världens sötaste systerdotter ! =)


Gillar

Kommentarer

Amanda,
Men åh vad spännande och roligt att du skriver en bok! 😃
amandalarsson.nu
MATILDA,
Gud vad söt hon är! 😃
matildays.se
Jenny,
men åh vad kul med en egen bok! 😊
jennykarlsson.beautyboulevard.se/
Isabella,
vad roligt 😊 lycka till!
behuy.blogg.se
Alice,
Men vad kul! Ser fram emot resultatet ✨
alicelilja.vimedbarn.se
tess,
Åh va spännande! Förut ville jag också skriva en bok! 😊

sv; Gör det! 😃 Vad pysslar du med då? 😊
tesssjoberg.blogg.se
Heléna,
Härligt att du skrev det här inlägget finaste härliga Sandra! Jag känner igen mig i det du beskriver kring hur det är att skriva sin egen bok. Jag har en skrivsvacka IGEN... *suck*.. Kan dock inte stressa fram boken utan den får bli klar när jag har ro att sätta mig och skriva igen. Vi kommer fixa det och sitta bredvid varandra på ICA Maxi och signera våra böcker vartefter 😃 Lycka till!!!! Stora kramar till dig <333
helna.blogg.se
Boel,
Lycka till med skrivandet 😃
Jag skriver mycket i perioder ^^
livetenligtboel.blogg.se
Tilda Barkselius,
Jag kommer också in i skrivlustar ibland när jag bara får massor av inspiration 😊
tilda.vione.co
Gabriella,
Åh såå spänannde att du har ett mål om att bli klar i år, hoppas att du klarar det!!
gabriellasigfridsson.devote.se