HITTA SAMARBETEN DEL #2

Hej på er! hoppas ni mår bra, jag mår bra. Men har haft en stressig vecka med mycket jobb och annat, så bloggen har fått stå tom. Men nu är jag tillbaka och tänkte dela med mig av del 2 av samarbete. Känner redan nu att det kommer komma en del 3 då det finns så mycket frågor och mycket att skriva om. Men vi drar igång direkt. Och i detta inlägg lovade jag att ge tips på sidor man kan bli medlem på för att tjäna pengar / produkter på sina sociala medier.

Vi börjar med Boostified som är en plattform där du får produkter/presentkort på olika ställen, det är helt gratis att ansöka om att få bli en del av Boostified, men kravet är att man har över 500 följare! Man behöver inte skatta på produkterna utan allt sånt sköter dem åt dig. Hur bra som helst! Du kommer direkt till sidan HÄR!

Sen har vi Brandbassador, som är en plattform där du gör olika " uppdrag " och tjänar in pengar, presentkort och gratis produkter. Jag gillar den här sidan, för man får poäng och pengar för att göra väldigt enkla saker så som att gilla företags bilder, få hem produkter och fota. Skriva inlägg och annat. Ni kan bli medlem där HÄR, ✨ ( annonslänk)

En sida som jag gillar starkt är INTERLACED, Där gör man betalda samarbeten, man ansöker till olika uppdrag och får betalt för att skriva om dem, man behöver inte sköta faktureringen själv, utan allt sånt löser interlaced :) Pengarna finns på kontot bara efter 1-2 dagar efter man blivit godkänd! Super bra sida, rekommenderas verkligen! HÄR kommer ni direkt till sidan!

Detta var dem tre sidor jag använder mig utav mest när det gäller samarbeten,

Men jag gör väldigt ofta egna Samarbeten, där jag fakturerar företagen själv, utan någon mellanhand! Och det kommer jag berätta mer om i del #3, allt hur man gör med fakturering, hur mycket man borde ta betalt och allt sånt!

Hoppas ni gillade detta inlägg. Del #3 kommer ut i slutet av denna vecka.


Gillar

Kommentarer

sandrakannasto
sandrakannasto,
Så bra inlägg! Har inte hört om dessa sidor förut så det var verkligen jättebra info 😊 Tack för tips! Kram <3
nouw.com/sandrakannasto
eschutz
eschutz,
Interlaced är min favorit men jag älskar även Adviral ! Gör många collabs med företag genom dem, tjänar pengar på klick och sales länkar 👏🏼
nouw.com/eschutz