Hemma från Bion

Jag valde att åka hem istället efter bion, var alldeles för trött så ville mest hem och lägga mig i sängen & sova. Men innan det tänkte jag uppdatera er hur filmen var, vi såg Ride Along 2 och den var riktigt bra. Kanske ingen direkt bio film utan mer än film man ser hemma. Men o andra sidan har ja kommit på att ja inte är mycket för bio, ja tycker typ det är tråkigt och jobbigt att sitta helt still i över 1 timme & 40 min, Sen alla som skrattar & pratar o allt, ae ser hellre film hemma. Men bortsett från det så var det trevligt, alltid lika kul att träffa min syster. & hon ska födda om 2 månader typ. Kan inte förstå att snart är hon äntligen här, längtar! ♥

Här får ni lite kort fakta om filmen som ja kopierade från SFs hemsida. jag tycker ni ska se den för den var som sagt riktigt bra & rolig.

" Hans bröllopsdag närmar sig, men Ben åker istället till Miami med sin blivande svåger, polisen James, för att arrestera knarklangaren som förser Atlantas mindre återförsäljare med varor. "

Godnatt hoppas eran helg varit underbar!( Bjuder på en bild från förut, ser jätte blek ut, vet inte vad som hände med kortet haha )
Gillar

Kommentarer

polly,
Håller med du om bio, kan vara skönt att göra nåt annat i bland men hemma e bäst. Hoppas det e bra? Kram
pollysvensson.blogg.se
Olivia Ward's blogg,
Va kul att kolla på bio men som du säger mycket bättre hemma. Man kan skratta och säga va man vill och måste inte höra prasslande godispåsar och skrikande barn haah! Så fin du är, älskar klänningen , kram <3
www.nouw.com/oliviaward
Åh den lät bra!, ska nog se den sen:D
www.emelielarsson.blogg.se
Tea Rajkovic,
Sigrid,
Definitivt bättre att se film hemma, haha 😉
nouw.com/sigridalicia
Skogsraah,
Fin du är!
skogsraah.se
Filippa,
Fröken M,
Jag är precis tvärt emot - jag ÄLSKAR att se film på bio !
En bra film, popcorn, dricka och lite godis gör genast en vardagskväll lite mysigare 😊
frokenmela.se
Fröken M,
Jag är precis tvärt emot - jag ÄLSKAR att se film på bio !
En bra film, popcorn, dricka och lite godis gör genast en vardagskväll lite mysigare 😊
frokenmela.se