Hälsokost

Inlägget är i betalt samarbete med Topformula

Hej på er! Jag hoppas ni mår bra? Jag mår bra, men är så trött på mörker och kyla redan nu! Hur gör ni för att klara er igenom vintertider? ett tips som jag tycker är viktigt speciellt under vintertid, ( Det är lika viktigt andra månader också ) men det jag vill tipsa om är hälsokost! Vitaminer är ju så viktigt nu när man inte får så mycket solljus, det är bra för kroppen. Jag har inte alltid ätit vitaminer men har börjat med det för ett par månader sedan, och helt ärligt så märker jag världens skillnad.

Vad äter jag då för vitaminer?

Först och främst så äter jag D-vitaminer. Och jag kan tipsa om dessa ifrån Topformula, dem kostar just nu endast 28,80 kr

Vitamin D från Topformula:

Bidrar till immunsystemets normala funktion

Bidrar till att bibehålla normal benstomme

Bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion

Bidrar till normala kalciumnivåer i blodet

Bidrar till att bibehålla normala tänder

Ni kommer direkt till D-vitaminerna HÄR!

Omega 3 - Jag äter inte all sorts fisk, så Omega 3 är väldigt bra för mig, egentligen ska man äta fisk 2-3 gånger i veckan, och jag äter det kanske 1 gång i veckan eller mindre.

Innehåller fettsyran DHA som bidrar till att bibehålla normal hjärnfunktion, gynnsam effekt nås vid ett dagligt intag av 250 mg - DHA.

Innehåller fettsyran DHA som bidrar till en normal synförmåga, gynnsam effekt nås vid ett dagligt intag av 250 mg - DHA.

Innehåller fettsyrorna DHA och EPA vilka bidrar till hjärtats normala funktion, gynnsam effekt nås vid ett dagligt intag av 250 mg vardera - DHA, EPA.

Bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress - vitamin E.

Dessa kostar endast 23,20 kr just nu och ni kommer direkt till produkten HÄR!


Detta är dem vitaminer och kosttillskott som jag tar varje dag, sen ibland så brukar jag även äta multivitaminer!

Men ni som är i behov av hälsokost bör kolla in Topformula då dem ALLTID har lågt pris, och alltid FRI FRAKT! PRISERNA ÄR grymma! Jag har inte hittat billigare än detta. och dem har inte bara billiga produkter utan även bra produkter!


Äter ni några vitaminer / kosttillskott?

Gillar

Kommentarer