Grym tandläkare!

Hej! vi välkomnar en ny dag, och med det ett nytt tips. Detta tips riktar främst in sig på er som bor i Malmö eller i närliggande områden, Men alla kan självklart ta del av det! Det jag pratar om är Tandläkare, vi alla vet ju hur viktigt det är att ta hand om sina tänder, hur viktigt det är att känna sig trygg hos sin tandläkare.

Kockumochkockum tandläkare i Malmö ingår i ett kompetent och erfaret tandläkarteam som består av:

  • Allmäntandläkare
  • Specialisttandläkare
  • Tandhygienister

Dem har alltså olika behandlingar, samt så kan man gå dit på akuta ärenden, akut tandvård är toppen att det finns!

Jag har en otrolig tandläkarskräck, jag har så länge jag kan minnas varit rädd att gå till tandläkaren, visst det har blivit bättre med åren, men för mig så är det viktigt att dem Tandläkarna jag träffar är professionella samt lugna, att dem är trevliga och förstår att man är rädd.

Något jag vill göra är tandblekning, man har ju fått höra att det finns sådana behandlingar man gör hemma själv. Men jag skulle helst göra det hos tandläkaren. Det känns helt enkelt tryggast!

Är det någon av er som har gjort Tandblekning? och är det någon av er som besökt Kockumochkockum, eller hört talas om dem sedan tidigare? :) Lämna gärna din åsikt om dem, eller skriv vad ni tycker.

Är det viktigt för dig vilken tandläkare du går till? och finns det någon behandling du är sugen på att göra? eller tänkt göra, eller kanske till och med har gjort ? :)

Gillar

Kommentarer