Grattis världens bästa syster!

Idag fyller min lillasyster år, 22 år, vart tog tiden vägen? I mina ögon så kommer hon alltid vara min lilla Emma, Min lilla syster som jag skyddar med mitt liv, Min lillasyster som jag vet alltid finns där för mig, Den bästa presenten jag någonsin fått av Mamma det är min syster. Vi har gått igenom allt. Men ändå står vi här idag, Fortfarande kan vi skratta åt dem sakerna som vi skrattade åt när vi var små. Fortfarande efter 20 år tar det lika lång tid för oss att välja film när vi ska se på film, och fortfarande älskar jag dig lika mycket. Trots att du ibland går mig på nerverna, så vet jag att vi alltid kommer ha varandra. Jag är så stolt över dig, Riktigt stolt, du har kommit så långt, du är så duktig, du ger aldrig upp! Och snart ska du bli mamma, och jag moster. Du kommer bli världens bästa mamma, det vet jag. För du har blivit uppfostrad av världens bästa mamma, och jag vet att du kommer ge ditt barn allt det vi har fått, kärlek! Jag längtar så efter bebis och om bara några veckor är hon här, Jag kommer ta hand om henne så som jag alltid tagit hand om dig, jag älskar henne redan och kommer göra det för resten av mitt liv!

Jag hoppas du får världens bästa födelsedag mitt lilla hjärta, Hade det varit för flera år sedan så vet jag att vi hade legat vakna hela natten, spända över vad du skulle få i födelsedagspresent, ja även jag. och sen gått upp och ätit frukost, oboy eller fil ;). Jag älskar dig föralltid, stort grattis och hoppas du lever i 100 år till! ♥Världens sötaste syster !

Gillar

Kommentarer

Grattis till henne! Förstår precis din känsla, känner alltid så där när min syskon fyller. Mina två yngsta fyller den 1 april så blir alltid lite speciellt när dem blir äldre 😊. Dem är inte tvillingar utan är syskon som är födda samma dag 😊.
www.saramadeleine.se
MADDISENJ.SE,
Grattis till henne!!
maddisenj.se
Ebba,
Vilken fin text!<3 Grattis till din lillasyster! 😊
nouw.com/ebbolella
Fanny,
Grattis till henne! 😃
catchtheworld.se/
Hanna,
åh grattis till henne :d
nouw.com/fitnessinspiration
Tea Rajkovic,
Så fint! Hälsa henne grattis!
texies.se
Josse,
Grattis till henne!
nouw.com/josefinesoderberg
Anna,
Grattis i efterskott till din lillasyster! 😊
annaterneborg.blogg.se
MALIN,
Tiden går fort när man har roligt! Grattis till henne i efterskott 😊 Kram
malinkirstine.se
Amanda,
Grattis till henne! 😊
nouw.com/amanda