GODIS OCH GODASTE MENTOS SMAKEN!

Alltså ser ni hur mycket gott jag har fått av min Bror? Dessa Mentos smaker, alltså MUMS, vet inte om dem finns i Sverige men inte sätt dem här, Cola smaken på Mentos är fan beroendeframkallande, sån tur att jag fick flera påsar så jag klarar mig tills dem är slut. Även de andra smakerna är så så goda! Kanske gör en video där jag testar godiset framöver? :) har lite annat godis med som jag fått som jag inte fotat. Och Oreo kakorna har jag inte testat än, ska bli intressant att testa dem smakerna jag fått :) 

Ja juste nu kanske ni undrar vart godiset är ifrån, och det är ifrån Thailand, min bror har varit borta i ca 5 månader, så fick lite presenter när han kom hem, bland annat detta godis, tröja, byxor och en väska. Fotar de andra jag fått någon annan dag då detta inlägg ska handla om godis.

Är det fler än jag som år beroende i godis? och socker? Jag får liksom sån sjuk huvudvärk om jag inte äter godis/socker på en dag. inte bra alls. Men godis är ju så gott. Mina favorit godisar är definitivt choklad och lakrits, vad har ni för favorit sorter? Och är det någon som vet om dessa Mentos även finns i Sverige i någon butik, så säg till mig, dem är såååååååååå goda!


Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Jag är en godisråtta men jag får inte äta det men wow vad godis du fått =)
nouw.com/2barnsmammaochfru
elinelmersson
elinelmersson,
Nej men guuuuud så gptt det där såg ut då😍
nouw.com/elinelmersson
Idamida
Idamida,
Min favorit är OCKSÅ choklad och lakrtits! 😃 😉 Lindorkulor slår all choklad tycker jag för att gå närmare in på ämnet...
nouw.com/idamida
tessbjork
tessbjork,
Åh va mycket gott! 😍 Choklad, lakrits och sura godisar är mina favoriter
nouw.com/tessbjork