Fjärde Advent!

Hur snabbt går tiden? Nyss var det ju 1a advent känns det som, jag tycker hela December har gått hur fort som helst, tycker inte ni också det?

Jag har iallafall Adventsbakat idag, Men inget julbak utan bakade bara kladdkaka =) Men jag funderar på att julbaka nu i veckan, Tisdag eller onsdag, så kom gärna med förslag på julgodis eller annat som man kan baka :)

Något som jag bakar varje år är ju saffransbullar och Snickerskakor, men vill testa baka något mer =)
Så kom med förslaaaaaggg!! ♥

Annars idag så har jag fixat lite med en Julklapp till mamma, Kan inte avslöja vad det är eftersom hon ibland läser min blogg, men ni får se sen när julen varit!

Har förövrigt varit en mysig helg, nu ska jag snacka med Ranja och sen gå och lägga mig. Hoppas ni mår bra ♥
Gillar

Kommentarer

ullie,
rocky road eller va de heter är ju goda
None
Heléna,
Fina, vackra Sandra <333 Det låter som en riktigt bra helg 😃 Jag har också haft det riktigt bra i helgen, men som vanligt är helgerna för korta!!! Förstår inte hur fort dagarna försvinner iväg och snart är det ju till och med ett nytt år!!! Kramar fina du <333
helna.blogg.se
MartinaOlsson,
Hej! Jag vill bara tipsa dig om att lucka nummer 18 i min julkalender nu är öppen! I dagens lucka kan du vinna ett iLash ögonfransserum från White One som ger dig starkare, tjockare och längre ögonfransar 😊 Är detta någonting som du skulle vilja vinna? Klicka då på länken nedan för att vara med och tävla!
http://martinaolsson.myshowroom.se/64075/julkalender-lucka-18-5/
(en ny lucka öppnas varje dag klockan 11.00 t.o.m. den 24:e december)
martinaolsson.myshowroom.se
MALIN,
Hoppas att du har haft en jättebra helg! Kram
malinkirstine.se
Natalia,
Gud så vacker!
nouw.com/nattis
Så galet vacker! 😃
nouw.com/lilbabustyle