Fina bäddsoffor

Inlägget är i betalt samarbete med lillasoffbutiken.se

Hej! dagens tips och samarbete kommer handla om bäddsoffor ifrån lillasoffbutiken.se . Jag tycker bäddsoffor är smidigt att ha i ett extra rum om man har det, eller om man brukar ha folk som sover över ofta, då kan man enkelt ställa in en snygg bäddsoffa som man smidigt drar fram om någon ska sova över.

Jag vill ju ha en bäddsoffa och ställa in i mitt kontor i framtiden, för det underlättar om det kommer gäster, då blir det ju både ett gästrum och sen ett kontor.

Jag minns förr i tiden då fanns det inte så många olika varianter av bäddsoffor, men nu finns det ett stort utbud av många olika modeller och varianter, oftast är dem så snygga och praktiska, och man ser inte ens att det är en bäddsoffa.

Denna variant och produkt heter Lukas 3-sits bäddsoffa och finns i många olika färger, bland annat Beige, grå, brun, ljusgrå, natur.

Dem har inte bara bäddsoffor, utan även vanliga soffor, och sen andra möbler, kuddar och tavlor och annan inredning hittar ni hos Lillasoffbutiken, allt ni behöver för att få ert hem fint och komplett.


Har du inte plats för en hel bäddsoffa så kan du även istället välja att köpa en bäddfåtölj, dem har en fin och stilren som jag tänkte visa bilder på nedanför. Titta så smidigt och enkelt och framför allt så är sofforna så fina också. Jag hade inte hört talas eller sätt innan att det fanns just bäddfåtöljer

Denna finns också i olika färger, bland annat dem färgerna som fanns på soffan :)

Jag hoppas ni gillade detta tipset, och går in och kika på hemsidan :) som jag skrev så finns det mycket mer än just bara bäddsoffor.

Ha en fortsatt bra kväll! och kommentera gärna om ni har en bäddsoffa hemma, vad tycker ni är smidigast med att ha en bäddsoffa?

Gillar

Kommentarer