Favorithårvård

I Betalt samarbete med Bangerhead

Nu kommer ett inlägg med hårvårdsprodukter igen, men som jag sagt förr så är det inte första och inte heller sista gången då jag ÄLSKAR hårvård!

Dessa produkter har verkligen gjort underverk med mitt hår, mitt hår har aldrig känts så friskt som när jag använt dessa produkter. Jag har ju ganska skadat hår annars på grund av blekning, men efter att jag använt dessa så märks det inte ens av. Håret har blivit lent och friskt! Och jag skulle säga att detta märke får 5/5 i betyg av mig.

Här ser ni produkterna jag har testat, Fukt serien kommer i ett set och det innehåller Fukt Schampo, Fukt Conditioner och Fukt mask. Det är dessutom nedsatt i pris just nu, ni kommer direkt till de HÄR (adlink)

Den vita flaskan RENA är det bästa schampot jag testat, det är ett trippelverkande detox schampo med grönt te och lime, det tar bort fet toch produktrester och återställer balansen i hårbotten, den innehåller inga parabener eller sulfater och är 100 % vegansk. Ni hittar de HÄR ( adlink)

Skydda är ett värmeskydd som har vårdande egenskaper och återbygger skadat hår och förebygger kluvna toppar, detta värmeskydd luktar så otroligt gott också. Hittas HÄR (adlink)

Forma salt är en saltvattenspray som ger en härlig strandkänsla, den torkar inte ut håret och den skapar volym och struktur Hittas HÄR (adlink)

Så till er som letar efter grym hårvård som verkligen gör skillnad, och hårvård som är bra i pris är märket Björk något jag skulle rekommendera!

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,

Åh det här märket hade jag aldrig hört talas om tidigare, låter spännande! <3

nouw.com/hilma