Dags att testa Vitaminer!

Hej på er! Idag tänkte jag skriva om dessa vitaminer jag fått hem ifrån Svenskhälsokost. Vitaminerna jag fick heter Vitamin D3 och är i märket Healthwell. Jag brukar inte äta vitaminer så detta ska bli kul att testa och se om det blir någon skillnad. Hur är det för er ? Äter ni vitaminer?

Iallafall så ska jag berätta mer om just dessa vitaminer!

  • Vitamin D bidrar till skelettets normala funktion
  • Vitamin D har betydelse för immunsystemets normala funktion
  • Vitamin D har en roll i celldelningsprocessen
  • Innehåller kokosolja för bästa upptag på naturligt sätt

Vitamin D bidrar till upptaget av kalcium och reglering av kalciumnivåer i blodet, vilket i sin tur är väsentligt för ett normalt fungerande skelett. Vitamin D3 från Healthwell är ett högdoserat tillskott med 2500 IE per tablett. Vitaminet är utvunnet från naturliga källor och består av kolikalciferol, den aktiva formen av D-vitamin.

Och nu när det är vinter så får vi inte så mycket vitamin D, för det får vi av solen, så vintertid är det extra viktigt att äta dessa vitaminer.

Man ska ta en tablett dagligen i samband med Måltid, så det ska jag göra, och så kommer jag skriva här sen när jag gjort det ett tag om jag känner någon skillnad.

På Svensk Hälsokost har dem FRI FRAKT vid köp över 100 kr, Leveranstiden är snabb och det tar mellan 1-3 dagar innan du får din leverans.

Berätta gärna om någon av er har/äter vitamin D, Och vad tycker ni, fungerar det bra ? :) Skriv gärna och berätta i kommentarerna!


Gillar

Kommentarer

annalarsson
annalarsson,
åh vitaminer är det bästs för kroppen!😍👍🏼
nouw.com/annalarsson
Cosmopolitanstories ,
Jag äter vitamin d under vinterhalvåret 😘
cosmopolitanstories.com
Josefinnorberg
Josefinnorberg,
åh vad bra med lite extra vitaminer!
nouw.com/josefinnorberg