Clowner :(

Känns som man lever i en mardröm ärligt talat. Ni som följt min blogg ett tag nu vet ju att jag skrivit att en av mina största rädslor är clowner?!! Och tror ingen har missat allt som sker kring folk som klär ut sig till clowner och skrämmer & skadar människor.. Vad är det för fel på folk allvarligt??!

Jag vågar seriöst knappt gå ut längre nu, jag som blir rädd bara jag ser en clown på bild skulle ju antagligen få en hjärt attack om jag såg en clown ute.. & sen att dem skadar människor är ju bara för sjukt. Det gör det hela ännu ännu värre! Jävla idioter! Är det någon av er som sätt någon clown??

På tal om något annat nu så är det Söndag igen, tycker helgerna & veckorna går för fort alltså. Men gör inget, veckorna får gärna gå fort nu så det blir jul & sen sommar igen, haha vet att det är långt kvar men är det bara jag som längtar till sommaren?!

Igår kväll så kollade jag & älskling på Bingolotto, var det någon av er som också kollade & spelade? Trots att man aldrig vinner så är det ju en tradition att spela och så är det ju så mysigt. Brukar inte spela varje vecka men då och då, och speciellt när det är något speciellt, haha =)

Oj så långt inlägget blev jag som aldrig brukar skriva långa inlägg, hoppas ni orkade läsa igenom det ändå! =)
Nu ska jag ta ut klyftpotatisen ur ugnen och börja steka lövbiffen, till det blir det några avsnitt av serie, kommer skriva upp några serier som jag börjat kolla på i veckan, SÅ BRA!

Hoppas er helg varit bra, min har varit bra =)
Gillar

Kommentarer

Evanessé,
Ja det är helt sjukt 😟
egosidan.blogg.se
MATILDA,
Helt sjukt! Aldrig varit direkt rädd för clowner men nu är man ju det och inte LITE heller 😲
matildays.se
Sandra SG,
Jag är också rädd för clowner och tycker det är helt sinnessjukt det som sker runt om just nu. Jag vågar knappt gå ut och gå en runda själv.
sandrasg.se
Corina,
CAMILLAESI,
så fin du är. Det där med clowner är bara sjukt , förstår inte vart det hela kom ifrån. Att folk klär ut sig till clowner för att skrämma andra är bara absurt :/
camillaesi.se
Boel,
De där clownerna, så jäkla sjukt!
livetenligtboel.blogg.se
Gabriella,
Asså usch för clowner, hur kan folk göra så!!??? Har alltid varit rädd för clowner och nu så händer detta..
gabriellasigfridsson.devote.se
Tilda Barkselius,
Tycker clowntrenden är hemsk verkligen!!
tilda.vione.co
Jenny,
usch jag är också sååå rädd för clowner.. förstår inte vad det är för sjuka människor som håller på..
jennykarlsson.beautyboulevard.se/
Sarah,
tack så mycket =)
klarahs.blogg.se