Catering i Göteborg

Nu vid jul tiderna så äter man ju julmat, i stora mängder, det är innan jul, på julafton osv. Man går ut med vänner & arbetskamrater på julbord, i detta fall pratar jag om catering i Göteborg som ni vet så bär julen med sig en hel del stress för en del. Just därför kan det vara skönt att slippa laga maten själv eller bara gå ut och unna sig en god matbit/julbord Jag hittade en sida där man kan välja att bli serverad eller att få catering hem serverad tilllagad & klart. Hur smart är inte det?

Man kan även välja storlek på julborden, litet julbord, stort julbord osv,gäller även Julcatering beroende på hur många personer som ska äta så ingen blir utan mat, eller att man får mycket mat över. Man kan anpassa så att det räcker till alla. Om man inte vill äta så mycket så kan man också beställa en enkel jultallrik med allt gott som tillhör. Priserna på sidan är bra och Hemsidan är väldigt fin gjord , det är enkelt att hitta på sidan vilket underlättar, en del sidor brukar vara ganska röriga men inte den här. Allt ligger i sina kategorier vilket gör att det är enkelt att hitta.

Det finns ju självklart inte bara julmat eller julbords tillbehör utan också annat som man kan äta eller som catering erbjuder. Plockmat & tilltugg, smörgåsar, sallader osv. Ni kan välja själva vilken kategori som passar er när ni kommer in på hemsidan :) finns ett riktigt stort utbud faktiskt. Och jag personligen tycker att catering är riktigt smidigt. man blir nästan lite hungrig när man går in på hemsidan när man ser allt gott som dem erbjuder! Detta gäller i Göteborg dock, så ni som bor i Göteborg eller i närheten tycker jag definitivt ska ta & kika på hemsidan =)

Det är också riktigt bra om man jobbar på ett jobb och vill ha till företaget då kan man andvända sig utav Företagscatering, då underlättar det massor, Likadant om man har hyrt en festlokal och behöver mat till festen. Då kan det ju bli jobbigt & laga all mat själv.

Så om ni besöker eller bor i Göteborg tycker jag ni ska kolla in den HÄR Sidan.
God Jul till er alla! ♥Gillar

Kommentarer