Cashbackshopping bjuder på glass v. 32!

//Inlägget är i Samarbete med Cashbackshopping

Hej på er! Idag tänker jag tipsa om Cashbackshopping, Jag har tidigare gjort det flera gånger och då var det väldigt många som gillade tipset, och jag har fått nya läsare och följare. Så jag tänker tipsa om det igen! Det är en sida värd att tipsas om eftersom jag själv använder den och verkligen gillar den!

Just nu när du blir medlem så får du 25 kr i välkomstbonus och ett glassogram = Gratis glass att hämta ut på pressbyrån!


Som ni ser på bilden så har jag redan tjänat in 310 kr, och det är alltså pengar som kommer komma direkt till mitt bankkonto när dem är godkända. Hur bra som helst med pengar tillbaka när man shoppar 😍

Tänkte visa två butiker som jag ofta handlar ifrån och får Caschback,

NA-KD. Jag älskar deras kläder och brukar handla där, gör jag det via Cashbackshopping får jag 5% återbäring tillbaka!

Den andra butiken som jag gillar och brukar shoppa ifrån är Aliexpress, Och där får du 2% återbäring tillbaka om du handlar!


Det var bara två av butikerna som finns, det finns ungefär 381 butiker som du kan få Cashback ifrån, vilket är hur bra som helst! In och bli medlem, det går fort och ni förlorar inget på det, snarare tvärtom. Alla vill väl ha pengar tillbaka när man shoppar! Du kan ta ut pengarna när du kommit upp i 100 kr, men det gör man väldigt fort. Och då kommer pengarna in direkt till bankkontot! =)


Gillar

Kommentarer

Readthis
Readthis,
Hehe bra tips!!😘😇❤️❤️
nouw.com/readthis