Blogg Lista!

Jag lånade den här listan av Emelie ♥ Tillsammans sprider vi nätkärlek och gör andra människor glada. ..bästa modebloggen?
Det var svårt, Finns så många bra men jag tycker att Frida förtjänar den platsen =) ..bästa fotobloggen? Definitivt Amanda, hon tar så sjukt fina bilder! ..bästa hästbloggen? Jag är inte så häst intresserad, men den bästa hästbloggen tycker jag Emelie driver =) ..bästa mat/bakbloggen? Har följt den här bloggen i flera månader och den är riktigt bra, hon är så duktig på bakning :) Ida ..bloggen med finast bilder?
Trisiaa, hon tar verkligen så fina bilder! Och så är hon sjukt vacker! ..bloggen med mest välskrivna inlägg? Den var väldigt enkelt, Polly förtjänar den platsen, så bra & djupa inlägg! ..bloggen med mest humor? Camilla, Hon bjuder på sig själv, och skriver så bra & roligt. En härlig tjej! ..bloggvärldens inspirationskälla? Netti, Hon bjuder på mycket tips & inspiration, ..bloggvärldens ärligaste? Eva hon skriver ärliga inlägg & kommentarer om vad hon tycker =) ..bloggvärldens glädjespridare? Helena, Hon är en sån glädjespridare, Skriver bra inlägg & är så otroligt snäll. En tjej med ett hjärta av guld! ..bloggvärldens stjärnskott? Marlina, En snäll & trevlig tjej! ..fyra superhäliga bloggare som också borde göra denna lista? Personerna som bloggar GABRIELLA FRIDA, ALICIE & HELENA

Gillar

Kommentarer

Denise,
Så kul med en sådan lista 😃
nouw.com/denisetiainen
Josefine,
Rolig lista!
josefinelofgren.se
Erika,
Sån härlig lista 😊
icanpikan.blogg.se
Vanessa,
Åhh så kul lista, hittade massor av nya bloggar!! 😃
vanessaandersson.se
Tilda,
Verkligen grym lista! Har också gjort den <3
nouw.com/tildaochmolly
Michelle,
Så roligt att få nya bloggar att läsa!
nouw.se/michellemary
MartinaOlsson,
hej! allt bra? 😊
martinaolsson.myshowroom.se
Alice,
Härlig lista, och tack för nomineringen! Ska se om jag får tid att göra den. ^^ Kram.
lallizzlife.blogg.se
Ida,
Tack för jag fick vara med 😃 Kul att du gillar min blogg ^^
nouw.com/iidaeiinarsson
Ida,
Tack för jag fick vara med 😃 Kul att du gillar min blogg ^^
nouw.com/iidaeiinarsson