Beroenden?

Godkväll. Har ni det bra? :) Jag sitter här och dricker Energidricka, finns det något godare? Kaffe och Energidricka är verkligen ett MÅSTE för mig, har ni några måsten när det gäller något att dricka/äta? berätta gärna, så kul att se vad folk är " beroende" av haha.

Något annat jag är beroende av är min kära älskling, jag kan aldrig få nog av honom. Världens bästa och finaste människa Alexander, jag älskar dig mest av allting 👄

När det gäller sociala medier så är jag beroende i Instagram, hur ofta kollar man inte Instagram egentligen? jag kan sitta hur länge som helst och fixa med min Instagram, Facebook har jag inte längre då jag inte alls tycker det är kul och tycker bara de är onödigt för min del, jag kollar hellre på instagram :)

Något dåligt som jag är beroende av är cigg. Om du inte röker och läser det här, BÖRJA ALDRIG! jag ångrar grovt att jag började röka. Men men, är bara ta tag i att sluta. Men det är ju så svårt. Någon av er som lyckats sluta röka? Tips?

Nu har även min älskling skaffat sig en ny instagram också, så gå in och följ honom, vill överraska honom med följare, han kommer att följa tillbaka, ni kommer till hans instagram HÄR, och till min instagram HÄR! ( jag följer också tillbaka) 🌺

Vi hörs mer imorgon, ha en bra kväll nu!

Gillar

Kommentarer

evelinarou
evelinarou,
Jag älskar kaffe 😃
nouw.com/evelinarou
ajeerf
ajeerf,
Jag är beroende av cola, eller ja koffein blir det väl. Men dricker inte kaffe! ;P
nouw.com/ajeerf
Karolinee
Karolinee,
Redbull är jag tyvärr beroende av...
nouw.com/karolinee
ByAlma
ByAlma,
Intressant inlägg❤️
nouw.com/byalma
EricaMaria
EricaMaria,
Jag är beroende av celicius, cigg och cola zero. Inte bra! Usch vill inte ens räkna ut vad jag spenderar på det
nouw.com/ericamaria
ssandraaf
ssandraaf,
Nej det är det, och cigg, alltså hur dyrt har de blivit de är ju sjukt... <3 @ericamaria
nouw.com/ssandraaf