Allt för ditt hemmabiosystem!

// Inlägget är i Samarbete med hifiexperience.se🌟

Hej på er! idag tänkte jag tipsa om hifiexperience som har grymt stort utbud av högtalare och dem har allt man behöver till exempel för att få till det perfekta hemmabiosystemet,

Och idag tänkte jag berätta och visa vad jag hade valt för högtalare till mitt hemmabiosystem,

Text lånad ifrån hemsidan

Marantz SR5012 bjuder på ett varmt detaljerat musik-och filmljud med stöd för de senaste bild-och ljudformaten. Gott om HDMI-anslutningar för 4K Ultra HD och HDR som garanterar kompabilitet med Ultra HD Blurayspelare och övriga boxar.

Marantz SR5012 klarar också av dual band-wifi (2.4/5 GHz), som ser till att det går snabbt och enkelt att spela musik trådlöst via Airplay, Spotify Connect eller lagrad musik på nätverket! Hos 5012 hittar vi även stöd för HEOS samt uppgraderat stöd för HDR.


Text lånad ifrån hemsidan

Kef nya Q-serie nu helt omarbetad med fantastisk fyllighet, klarhet och makalöst naturtrogen 3D ljud. Kef Q550 är den minsta golvhögtalaren i den nya Q-serien med en stor ljudbild för sin storlek och med snabb och dynamisk bas.

Alltså ser ni dessa högtalare ovanför, Hur snygga var inte dem? Själva designen var ju hur fin som helst, sen så verkar ljudet vara riktigt bra också. Så dem hade jag lätt valt. Jag gillar som sagt ljus inredning, så dessa skulle passa perfekt hemma hos mig!

Det som är bra med just denna sida är att dem har högtalare i alla prisklasser, så det finns något för alla, och så har dem ett väldigt stort utbud!

Rekommenderar verkligen denna sida till er som är på jakt efter nya högtalare!


Gillar

Kommentarer

Lii76
Lii76,
vi har marantz förstärkare i vår bio. En av de allra bästa på marknaden👌🏻
nouw.com/lii76
AngelicaElversson
AngelicaElversson,
Dem är ju sååå snygga med 😍
nouw.com/angelicaelversson
michellealmqvist
michellealmqvist,
Så fina högtalare!! 😊 <3
nouw.com/michellealmqvist
Netti Starby,
Vilka bra tips! 😃 Kramis
starbys.se
odaulrikke
odaulrikke,
Älskar alla dina tips-inlägg! Jag sparar på allt, tihi 🙈men så supersnygga högtalare, wow! Kanske jag måste investera i en, när jag väl flyttar hemifrån... !
nouw.com/odaulrikke