Allt du behöver för Yogan

Inlägget är i betalt samarbete med Yogalove.se

Hej på er! hoppas allt är bra med er, med mig är det bra :) Idag så kommer ett nytt tips och ett nytt samarbete, denna gång så är det fokus Yoga och Yoga produkter, Yogalove har allt du behöver för yogan. Vilket är toppen bra!

Jag har kikat in på sidan, och kollat igenom de olika kategorierna dem har, dem har en kategori som heter Yogakläder och där har dem hur mycket kläder som helst. Bland annat Badkläder, Yogabyxor, Sweatshirts och hoodies men även andra kategorier också. Dem har alltså ett stort utbud av just Yogakläder.

Jag har hittat två favoriter som ni kan se här nedanför.

( Bilderna är lånade ifrån hemsidan)

Visst var de snyggt? Jag älskar byxorna, och dem kan man ju även använda även om man inte Yogar, dem fungerar ju till träning och vardag också.

Nu går vi vidare och pratar om andra produkter som dem har dem har även en kategori som heter " Yoga utrustning" där har dem bland annat Yogamattor, Yogaböcker, hudvård, Yoga tillbehör, doftljus, rökelse och mycket annat även där.

Det finns ju hur mycket produkter som helst som man behöver, eller vill använda när man Yogar, vilket jag själv tycker är så bra, att det finns ett stort utbud. Jag själv brukar inte Yoga, men man blir ju lite taggad på att börja göra det, när man ser alla produkter som finns.

Yogalovers har även fri frakt vid köp för över 199 kr, och snabba leveranser! och något som är bra är att du kan ringa till dem dygnet runt, om du har några frågor om sortimentet eller om det är något du söker som du inte hittar på sidan, eller om du bara har allmänna frågor!

Hoppas ni gillade detta tips! Och jag vill gärna veta om ni brukar Yoga ? om ni gör, vilka produkter använder ni till er Yoga?Gillar

Kommentarer